2777
2789
عنوان

عجیب ترین حسادتی که دیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 66 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حسادت عروسامون به من وابجیم .حتی برا خرید ی روسری ..دیگه بقیه چیزا به کنار   در عوض من اصلا حس حسادت ندارم .یعنی اینو تقویت نکردم ک بخام حسادت کسیو کنم .

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

حسادت شوهرم که میگفت چرا با من ده دقه حرف میزنی با بابات نیم ساعت ...عه شوهرم اینقد حسود ...

یبارم کیک درست کردم بردیم واسه کسی بعد شوهرش گفت عجب کیکی دستورشو به خانم منم بدین درست کنه بعد زنش جلو کلی مهمون گفت دوباره کیک میخای برو خونش بخور من کیکی نمیپزم دیگه اخه شب قبلش کیک درست کرده اورده بود پارک همه خوردیم رفته بود کلی مربا رو کیک ریخته بود اصلا یجوری بود کیک خمیرشده بود ومربا میچکید ازش .

چند بارم دوستم اومد خونمون بعد گفت واسه غذا چی میپزی بهم بگو من سردرگم نباشم روزا بهش گفتم من یه روز مرغ قورمه سبزی قیمه کشک وبادمجون کوکو هرروز دیگه برنجی نمیخوریم هفته ای یکی دوبار ناهار ساده میزارم بعد برداشت بهم گفت خاک تو سرم کنن همین تو از من بهتری 

یبارم یه مانتو خریدم رفتم خونه کسی از راه بازار رفتم بعد فردا اومدن خونمون هر سه تا دخترشون مثل مانتو من رنگ من خریده بودند خخخخ

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
جاریم وقتی من عروسی کردم اون یدونه هم بچه داشت پسرش یکسالش بود اونم برای خودش عروسی گرفت همون باغ و ...

😆😆اینا خودشونو مضحکه خاص و عام میکنن واقعا

دوس دارم بدونم پشیمون نمیشن از حرکتی که زدن؟

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

جاری خواهرم

دوتاشون حامله شدن اون بچه دومشو حامله بود یکی داشت قبلش

بعد سقط کرد با خواهر من قهر کرد بلاکش کرد

خواهرم گفت گناه داره رفت دیدنش گفت نشسته بودیم خونشون از اتاق بیرون نیومده   

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
واقعا چقدر تفکر مهمه🌹✌️

می‌دونی از کمبود و عقده درون خودم بود 

شوهرم ک برام نمیخره 

دیگه خیلی یه سال اینطوری شدمو همش خود خوری میکردم 

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
جاری خواهرم دوتاشون حامله شدن اون بچه دومشو حامله بود یکی داشت قبلش بعد سقط کرد با خواهر من قهر کر ...

مگه تقصیر خواهر منه بچش مونده تو سقط کردی؟ بعضیا عجیبن بخدا

خوبه یکیم داشت جوری نبود بگی حسرت به دلشه دست خودش نبوده

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
امیدوارم شمام به همه اروزهات برسی.ممنون عزیززم

مرسی گلم همچنین 

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
چه جمله قشنگی این حق بالاخره یه جا به آدم برمیگرده 

دقیقا همینه... چون می گذرد غمی نیست... و خدای عاشقی که به شدت پشت مظلومه و واسش تلافی می کنه. این جا یا بعد....🥰

شوهرم آدم خوبیه خیلی دوسم داره می‌دونم خیلی‌ها حسادت می‌کنند یا اینکه هنوز سال‌های اول زندگی مشترکمونه خونه و ماشین خریدیم همسایه بالاییمون که خیلی خوبه همش بهم میگه ماشینتون گرون شده یا قراره گرون‌تر بشه فکر کنم همش می‌ره قیمت ماشین ما رو چک می‌کنه😂

😆😆اینا خودشونو مضحکه خاص و عام میکنن واقعا دوس دارم بدونم پشیمون نمیشن از حرکتی که زدن؟

بخدا تموم خواهرشوهرام تا چندوقت جریان استوری رو تعریف میکردن و میخندیدن ولی من کلامی جایی نگفتم ک فلانی حسادت میکنه....  پسرم دوماهش بود ختنه اش کردم خداشاهده پسر هفت ساله شو سه روز بعد ختنه کرد در صورتی ک همه میگفتن دست نگه داشته جشن هفت سالگیش ختنه کنه و سالن بگیره . پدرشوهرم یه بار جلو من ب جاریم گفت خوبه فلانی بچش برد ختنه کرد که بعد هفت سال یادت بیفته این بچه باید ختنه بشه