2777
2789

خونواده خودم از ۱۴ ۱۵ اجازه دادن

برای دختر ایندمم همینطور 

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه ندارم ولی به‌نظرم ۱۵ ۱۶ دیگه سن خوبیه که یاد بگیره بره و بیاد، مسیر رو پیدا کنه، پول تاکسی بده، دستش بیاد چه‌قدر خرج بکنه تو‌ رفت‌وآمد و بیرون خونه بودن، چون دو سه سال دیگه میره دانشگاه اون‌موقع وارد اجتماع بشه یهو بخواد با کلی چیز جدید مواجه بشه تجربه سخت‌تریه، این شکلی از قبل اعتمادبه‌نفسش رو داره.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
والا من ۱۵ سالمه تمام این مراحل قفله برام فعلا😂🤌

دخترم سیزده سالشه

بنظرم زوده

البته خونه ما یه منطقه مسکونیه خلوته 

با ماشین باید حتما رفت و امد کنیم

و تا حالا نذاشتم تنها تو آژانس بشینه

منو تا ۱۸ سالگی نزاشتن برم و بزار راحت بگم وقتی رفتم قشنگ مثل یه آدم احمق بودم تو اجتماع این کارو نکنید با دخترا بزارید بفهمن چجوری باید تو اجتماع باشن بزارید یاد بگیرن با همه جا دنبال کردنشون از چیزی محافظت نمیکنید

باید کاری کنی اعتمادشونو جلب کنی و رفتار ناشایست نداشته باشی...اگه مخالفت کردن زیاد پافشاری نکنی(قبل ۱۸ سالگی)

اما بعد از سن قانونی دیدی باز مخالفت میکنن گوش نده کار خودتو بکن سرتو ک نمیبرن😂توعم نیاز ب ازادی داری

باید کاری کنی اعتمادشونو جلب کنی و رفتار ناشایست نداشته باشی...اگه مخالفت کردن زیاد پافشاری نکنی(قبل ...

واسه دخترش پرسید نه خودش😂

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
منو تا ۱۸ سالگی نزاشتن برم و بزار راحت بگم وقتی رفتم قشنگ مثل یه آدم احمق بودم تو اجتماع این کارو نک ...

من خودم بچه بودم تنها میرفتم مدرسه

اما الان امنیت خ کم شده

فرق داره با زمان ما

بستگی داره 

توی شهر خودمون شهرستان همه هم را می‌شناسن. اونجا تو خیابان آدم راه میره همه آشنا باشن ..  خب از کلاس هفتم 

حالا بریم تهران یا مشهد. شهر بزرگ زندگی کنیم. غریب غریب باشیم. هیچ کسی را نداشته باشیم. از 18  

و وقتی دانشجو شد خودش بره و بیاد. 

😂😂😂😂

باید کاری کنی اعتمادشونو جلب کنی و رفتار ناشایست نداشته باشی...اگه مخالفت کردن زیاد پافشاری نکنی(قبل ...

من خودم یه زن مستقل هستم

فقط از احاظ امنیتی میپرسم

و دوست ندارم بخاطر ترسم دخترم محدود تربیت بشه