حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بچه ندارم ولی بهنظرم ۱۵ ۱۶ دیگه سن خوبیه که یاد بگیره بره و بیاد، مسیر رو پیدا کنه، پول تاکسی بده، دستش بیاد چهقدر خرج بکنه تو رفتوآمد و بیرون خونه بودن، چون دو سه سال دیگه میره دانشگاه اونموقع وارد اجتماع بشه یهو بخواد با کلی چیز جدید مواجه بشه تجربه سختتریه، این شکلی از قبل اعتمادبهنفسش رو داره.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
منو تا ۱۸ سالگی نزاشتن برم و بزار راحت بگم وقتی رفتم قشنگ مثل یه آدم احمق بودم تو اجتماع این کارو نکنید با دخترا بزارید بفهمن چجوری باید تو اجتماع باشن بزارید یاد بگیرن با همه جا دنبال کردنشون از چیزی محافظت نمیکنید