2777
2789

سلام،،،، من تو روبیکا با یه خانم یه متخصص طب سنتی هست صحبت کردم بعد اونم بهم مشاوره داد و بهم گفت که عکس زبان بفرست تا از روی عکس زبان بیماری تشخیص بدم،، منم عکس زبان خودم و دخترمو فرستادم بعدش بهم زنگ زد و یه سری چیزا گفت که واقعا درست میگفت من اون مشکلاتو داشتم یه سری چیزا رو هم گفت ک من نمیدونستم مثلا گفت در آینده مستعد چربی کبد،، قند خون و کیست سینه هستی،،، و درمورد دخترم هم ک کمبود قد و وزن داره گفت ک هم عفونت معده و روده داره واسه همین رشدش کمه باید ریشه ای هردوتاتون درمان شید،،، ولی خدایی بعضی از مش

کلاتمو ک گفت خودم هنگ کردم چون همشونو داشتم وگفت ک هم حرارت صفراتون بالاست هم معدتون سرد شده، بدنتون سودایی شده،، گفت برا درمان 120 روز طول میکشه که همه ی این مشکلات ازطریق مشاوره من و دارو گیاهی به صورت ریشه ای حل بشه،،، الان تو روبیکا بهش پیام دادم میگه اگه داروها رو میخوای پول واریز کن که برات بفرستم،،، دوستان به نظرتون واریز کنم پولو کسی با طب سنتی خوب شده؟؟؟ واینکه به نظرتون من پول و واریز کنم اون داروها رو می‌فرسته برام😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خود طب سنتی که خوبه باطب سنتی خیلی ازمشکلات درمان شده فقط خانمی که مشاور طب سنتی بودن گروهی کا ...

اگر گروهی کانالی دارع که معتبر باش خب میتونی اعتماد کنی مخصوصا که میگی تشخیصشون  هم درست بود منم بایه خانمی توتلگرام آشنا هستم مشاورطب سنتی هستن گروه درمانی دارن خیلی وقتاازشون مشاوره میگیرم

اگر گروهی کانالی دارع که معتبر باش خب میتونی اعتماد کنی مخصوصا که میگی تشخیصشون  هم درست بود من ...

یعنی میشه اعتماد کرد و دارو گرفت ازش،، می‌گفت داروهام از شرکت نیوشا هست با شرکت نیوشا قرارداد دارم 

یعنی میشه اعتماد کرد و دارو گرفت ازش،، می‌گفت داروهام از شرکت نیوشا هست با شرکت نیوشا قرارداد دارم&n ...

ولی الان یه کاربر گفت یکی که عکس زبان فرستاده ده روز بعدش مُرده نمیدونم یعنی دارو گیاهی مصرف کرده فوت شده چطو شده