2777
2789

منم مثل شما  

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هیچوقت نمیخرم هفت سین.....ی سری ظروف سرامیکی برگی سفید دارم جامم دارم نمیدونم بزارم تو کدوم ایده ...

وای من حتما هر سال باید بچینم. حتی اگه تو سفر باشیم هفت سینم به راهه. ی سال لب دریا بودیم. هفت سینو بردیم رو اسکله. خانواده های دبگه هم اومدن با هفت سینمون عکس گرفتن..... بماند که تو فنجون های سوییت هفت سین چیدم🙄🤐

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

من از او کاسه ها شبیه پیکن و ابی رنگ میشن خریدم .... بعد لاک طلایی دورشون زدم شیکن هم ارزونن هم خوب .... خودمم ۷سین طرح برگ دارم از نظرم خزن میخوام بدم مامانم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
ماهم می چینیم منظور ظرف هفت سینه؟

!؟ ظرف هفت سین دارم مینا کاریه. ب نظرم حالا حالا ها هم قدیمی نمیشه.  ولی اگه اون ک گفتم تو فنجون های هتل چیدم  مواد هفت سین رو منظورم بود‌ سیر و سماق و.... 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
وای من حتما هر سال باید بچینم. حتی اگه تو سفر باشیم هفت سینم به راهه. ی سال لب دریا بودیم. هفت سینو ...

اخه میدونی من همش سر سال تحویل خونه مادرشوهرم بودم این چن  سال ک ازدواج کردم خونه خودمونم ک بودم همششششش دم سال تحویل مامانم ی دعوا درست میکرد

اخه میدونی من همش سر سال تحویل خونه مادرشوهرم بودم این چن  سال ک ازدواج کردم خونه خودمونم ک بود ...

نامزدین؟ امامزاده یا یجایی اینجوری ندارین تو شهرتوندبرید اونجا