2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان وپریودی نامنظم

61 بازدید | 7 پست

سلام خانومامن ۲۲سالمه از۱۷سالگی پری نامنظم داشتم بماند که قضیا اش طولانیه سال ۹۸نیر عروسی کردیم دوماه بعدش حامله شدم تنبلی هم دارم وپریودیهام نامنظمه ۲۰آذر ۱۴۰۱دکتر رفتم برام آمپول پروژسترون نوشت زدم ۲۴پری شدم تا ۲۸.دی ماه هم ۱۵ پری شدم تا ۲۱ والان از آخرین پریودیم که دی بوده تا الان که ۲۰اسفندیم ۶۶روزمیگذره ۱۳اسفند رفتم سونو وآزمایش بتا دادم که بتا منفی بودراستی روز قبلش وروزی که میخواستم سونو بدم ترشحات بارگه های خونی داشتم سونومم گفت که فولی غالب ۱۳mM تو تخمدان چپ داری آمپول پروژسترونم همونجا زدم دوشب بعدسونو تا روزوز رابطه داشتم که سمت تخمدان چپم تیر میکشید چهارشنبه هفته قبل تست زدم تا ۲۰دقیقه یک هاله انداخت بعد گذاشتم روکمد اتاق رفتم دوباره دیدم پررنگ شده بود ازدیشب من تو لباس زیرم قطره خون کم دیدم بعدکشیدم رو دستمال دیدم هم خونه یکم هم لک قهوایی تا امروز صبح دوباره لخته سیاه دیدم ولی اونم قهوه ایی بود وفک کنم پری شدم میشه کمکم کنید چرا اینجوری شد من فک میکردم برای لانه گزینی ایناست.

حاملگی اولت رو بدنیا آوردی؟؟؟ ن گلم کیست داری منم مثل تو بودم . یه مدت کامل باید دارو بخوری بعد آمپول هورمونی بزنی

من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاملگی اولت رو بدنیا آوردی؟؟؟ ن گلم کیست داری منم مثل تو بودم . یه مدت کامل باید دارو بخوری بعد آمپو ...

نه کیست که نگفتن دارم چون هفته پیش شنبه بود سونو دادم

آره

خب خوشبحالت ما ازون سال ک شما داری شکم دومو میزایی همش ازین دکتر ب اون دکتر . زیاد بهش فکر نکن خدا بخاد خود ب خود باردار میشی سنی هم نداری ...

من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م