2777
2789

ی نفر استفاده کنه ک نسبتی ندارین ولی ب راه های مختلف میخاد غیر مستقیم حسشو بگه ی جورایی اما فعلن شرایطش نیس لطفا نگید اگ بخاد شرایطو جور میکنه کلا ی تایمی باید بگذره ک من دغدغم حل شه 

داره لاس میزنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://eitaa.com/joinchat/2542731571C7276f36651

خانماخوشحال میشم ازکانال پوشاک توایتادیدن کنین

کت وشلوار،وست وشومیز،ست خونگی،لوازم ارایشی،کراپ،لباس ساحلی،لباس مجلسی،ست شال وکیف،لباس مردانه

همه اینهاباقیمتهای باورنکردنی،حتمایه سربزنین💋

لطفا درست صحبت کنید🙂 ایشون با اینکه خیلی مکقیعتای مختلفی رو دارن ادم متشخصی ان  در ضمن دختر ه ...

آدم متشخص مدام از ایموجی های صمیمی برای شما استفاده نمیکنه

بنظر من شما دارید خودتونو گول میزنید پس حرفای من به شما بی فایده ست

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
من اینو برای تولد یکی از دخترای هم کلاسی دادم که دوست نیستیم با هم و فقط همکلاسی هستیم ،  خودمم ...

خیر