2777
2789
عنوان

بدرفتاری خانواده شوهر

907 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها دلم خیلی گرفته بعد ۴سال با یکی از اقوام مادریم ازدواج کردم اینقد ک پیگیر بود و گف عاشقتم بهم نگف مادرش مخالف بوده الان ۳ماهه عقدم مادرش خیلی ناراحتم میکنه بهم زنگ نمیزنه منو آدم حساب نمیکنه کلا نادیدم میگیره شوهرمو پر میکنه تو مراسما هیج کادویی نمیده ک هیچ به شوهرمم نمیگه منم بدم میاد خودم بگم مثلا عیده باید عیدی بیاری بهم برمیخوره جاری هامم از خداشونه مادرشوهرمو میبینن بدتر رفتار میکنن شوهرمم هیچکاری نمیکنه تا حرف میزنم میگه فلانی گف ازدواج کنی دهنت سرویسه راس گف شما زنا اینجوری هستین راهمم دوره تو دوتا شهر مختلفیم شوهرمو پر میکنه یهو دیدی شوهرم بهم تیگه انداخت بخدا نمیدونم چیکار کنم اخه بچه هم نیست من ۲۵سالمه اون ۳۶ خیلی ادعاش میشه مستقله ولی نیست مامانش کلا روش تسلط داره برا همینم زنش نمیشدم اینقد ناراحتم نمیدونم چیکار کنم خودشون کم میذارن بعد پیش شوهرم بد منو میگن از من گلایه میکنن نمیدونم چه رفتاری کنم لطفا راهنماییم کنید

الان به شوهرم گفتم ناراحتم گوشیو تو روم قطع کرده طلبکارم هست باهام قهره منم دخترم غرور دارم اگه پیش قدم بشم میترسم دوباره تکرار کنه و عادت بشه این کارا براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم با یه مشاور تماس بگیر صحبت کن شما هنوز اول راهی فقط با مشلور صحبت کن

اگر نمیتونی حضوری بری بیاد بهم درخواست بده یه شماره میدم هر وقت خواستی زنگ بزن تا درست و حسابی راهنماییت کنه. مشاوره خوبی هست.

بنظرم ادامه نده

بنظرم این آخرین راه حله وقتی همه کار انجام دادیو نتیجه نگرفتی من بلد نیستم چیکار کنم مثلا بی تفاوت باشم بهشون یا رفت آمدنکنم یا با شوهرم قهرکنم دعوا کنم بره باهاشون حرف بزنه یا چطوری شوهرمو بکشم سمت خودم من نمیدونم چیکارکنم

بهترین روزای زندگیت رو با این حرفا خراب نکن.نیوردن که نیوردن.زنگ نزدن که نزدن. اینا مهمه یا حس خوب د ...

والا اونا کم گذاشتن ...سکوت کردن تایه حدی جواب میده بعدش اگر ادامه دار باشه  نشوندهنده ی خریت محضه

ببخشا ب ی ورت ک کادو نداد یا زنگ نزد مادر شوهر افریطه منم ی سال عقد بودم ی بار در خونه مارو باز نکرد تو مراسم عیدی اوردنی همیشه مریض بود مهم اینه با شوهرت خوش باشی 

بهترین روزای زندگیت رو با این حرفا خراب نکن.نیوردن که نیوردن.زنگ نزدن که نزدن. اینا مهمه یا حس خوب د ...

من نادیده میگیرم به روم نمیارم میبینم شوهرم میگه عزیزم چرا به مامانم زنگ نزدی ناراحته بعد من آتیش میگیرم ...

ببین عزیزم من سنم از شما کوچیکتره خب 

ولی خیلیا همین مشکلات رو دارن 

مثلا منو پسرعمم تو ی زمان ازدواج کردیم اون واسه همسرش خیلی تدارک میبینه و عیدا و تولد و اینا و‌البته بگم ک مثلا شب یلدا عروس عمم لیست میوه نوشته بود ک چیا باید بخرید .

ولی خونواده همسر من اونجوری ک خودشون میدونن و اصلا اهل تجملات نیستن و همسرمم تو خونشون ا چیزارو ندیده ک یاد بگیره .

ی وقتایی هم من مثل شما دلم گرفته بابت کمو کسری ها ولی گذاشتم پای خالی بودن دستشون و اونجوری ک بار اومدن و زندگی کردن .

کاری ندارم مادرشوهرت بده یا چی ولی کار همسرتو بزار ب پای اینکه این جیزارو شاید بلد نیست و خیلی از مردا اعتقادی ب مراسمات ندارن منم همسرم همش غر میزنه میگه این چیزا چیه