2777
2789
عنوان

بدرفتاری خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 52 پست
۱۱سال اختلاف سنی...یعنی فاصله ی سن خواهرم با داداشم.اون‌یه مرده کامله...چیشد بااین سنت تن به ازدواج ...

شاید در نگاه اول بنظرت اشتباه کرده باشم ولی من خیلی فکر کردم و عجولانه تصمیم نگرفتم درسته اختلاف سن زیاده ولی آدمها متفاوتن و من مشکلی ک دارم ربطی ب اختلاف سنیمون نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی دقیقا منو شوهرم همینحوری بودیم دقیقا شرایط شما وای من فرقم اینه ک مادر شوهرمو پدر شوهرم از خداشون بود من عروسشون بشم ولی بعد عروسی همه چی تغیر کرد جوری ک اوایلش همش کتک بود الان سه سال از عروسیمون میگذره ولی هنوز دخالت و حرفای مادرشوهرم رو زندگیمون تاثیر داره بخدا تا حدی هم هس ک با وجود دخترم چن بار خواستم‌ جداشم 

هی خدا یعنی میشه یکی بیاد تایپیک خوب ومثبت بزنه حالا خودمم همش منفی میزنم ولی واقعا آدم دلش میگیره ازاین دنیا.......ازاین آدم ها....يکی تایپیک بزنه بگه حالم خوبه....بگه به آرزوم رسیدم.....هیییی خدا

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
من نادیده میگیرم به روم نمیارم میبینم شوهرم میگه عزیزم چرا به مامانم زنگ نزدی ناراحته بعد من آتیش می ...

نادیده نگیر.برات اهمیت نداشته باشه.وقتایی که پیشته بگو زنگ بزن گوشی رو بده منم احوال پرسی کنم.یا وقتی به اون زنگ میزنی بگو گوشی رو بده منم حرف بزنم.

عزیزم اینو بدون مادرشوهر نقش مهمی تو زندگی داره بقیه رو ک ادم حساب نکن وای تو قرار ی عمر بااینا زندگی کنی خانوادت قراره اینا باشن سعی کن خودتو تو دل مادرشوهرت جا کنی از محبت خارها گل شود

شاید در نگاه اول بنظرت اشتباه کرده باشم ولی من خیلی فکر کردم و عجولانه تصمیم نگرفتم درسته اختلاف سن ...

میدونم.فقط میخواستم ببینم ملاکت برای انتخاب همسرت بااین اختلاف سنی چیه...

بنظرم این آخرین راه حله وقتی همه کار انجام دادیو نتیجه نگرفتی من بلد نیستم چیکار کنم مثلا بی تفاوت ب ...

سلام عزیزم شبتون بخیر....ناراحتیتون کاملا قابل درک‌هست من حق روبه شما میدیم بالاخره تازه وارد خانواده ایشون شدین و این رفتارها بسیارنامناسب هست اما درنهایت شما دونفرهستید که باید کنارهم باشید نه رو در روی هم ...تازمان برطرف شدن رفتارهای همسرتون حتما باهم دیگه پیش مشاور مجرب و کاربلدبرید ان شاءلله مشکل برطرف بشه ..... اما اگر خدای نکرده نتیجه ایی هم نگرفتید بابزرگترها درمیون‌بزارید 

چقد پرو ان 

کلا خانواده شوهر همینه 

من مادرشوهرم خوب بود ولی خاهرشوهرا پوستمو کندن 

ب شوهرم یه هل پوک هم ندادن ولی هی میومدن عکس جهیزیه های آنچنانی نشونم می دادن 

ولی من شوهرم مهربونه 

ببین عزیزم من سنم از شما کوچیکتره خب  ولی خیلیا همین مشکلات رو دارن  مثلا منو پسرعمم تو ...

منم خیلی همسرمو درک میکنم با این شرایط مملکت الان زندگی خیلی سخته ولی من از این ناراحتم ک چرا من باید بگم ک غرغراشو من بشنوم بهم بگه ریدم تو رسم و رسوم( توام ببخش)

این وظیفه خانوادشه ک بهش بگه حالا کم یا زیاد آوردنشو کاری ندارم

مادرشوهرم برا دختر خودش همه چیو میدونه به عروس ک میرسه لال میشه اصلا جوری ک اهمیتی نداره