2777
2789
عنوان

نمونه برداری پوست کسی انجام داده؟؟

940 بازدید | 10 پست

بدنم پر از لک شده

کسی تشخصیص درستی از بیماری نمیده😭. الان نمونه برداری انجام دادم. 

با نمونه ..دلیل و اسم بیماری صدرصدددددد مشخص میشه ؟؟؟؟؟🙁

چجور لکی

اولین باره نمونه برداری پوست میشنوم

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لک های ریز ریز روی دستم . شکمم و گردنم 😥

من چن سال پیش روی پوست پلک بالام چن تا گوشت اضافه مث خال  دراومد هنوزم هستن چن روز پیشم یکی دیگ دراومد حاش میخاره گاهی از چیه این

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
اره مامانت چی

نمونه برداری پوست انجام داده. خواهرمم پاهاش پره لکای قرمز دراومده بود دکتر نوشت نمونه ولی نرفت. به اون گفته بود احتمالا حساسیت دارویی دازی

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️