2777
2789
خودت حتما برو سر کار هر کاری ادمینی کار تو خونه اداره هر چی فقط یه درآمد داشته باش مستقل شو حواست به ...

نمیزاره برم سر کار من همش تو خونه هستم میاد توهم میزنه که با کی ارتباط داری .... به خدا دیوانه شدم از دستش 

گوشیم  را هک کرده خودش بگیرم هم سریع پاکش میکنه  

از یکی موبایل بگیر یا موبایل یکی از آشنا هاتو بگیر فیلم بگیر هر جور شده 

از عمد برو رو اعصابش که کتکت بزنه 

اینطور. هم راحت میتونی حق و حقوقت رو بگیری هم پدرشو میتونی در بیاری 

•[ محکوم به خوشبختی ]•

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی کار کنم تو شهر غریب  به خدا دیگه خسته شدم  تا کی تا کجا باید صبر کنم

متاسفانه تا زمانی که راهی برای رهایی نداری، باید صبر کنی 

فقط لطفا توی این اوضاع باردار نشو، مشکلاتت دوبرابر میشه

😐🤷🏻‍♀️
از یکی موبایل بگیر یا موبایل یکی از آشنا هاتو بگیر فیلم بگیر هر جور شده  از عمد برو رو اعصابش ...

من تو این شهر غریبم دوستی و آشنایی ندارم   

اگر یه گوشی دیگه دستم ببینه که باز شروع میکنه بهم توهین کردن که با کسی سرو سر داری  

اینقدر بی شعور هست که میگفت تو با بابام با برادرم سرو سر داری  

نمیزاره برم سر کار من همش تو خونه هستم میاد توهم میزنه که با کی ارتباط داری .... به خدا دیوانه شدم ا ...

زنگ‌بزن کمپ بیان ببرنش  میدونم زورکی نمیشه ترک داد اما حداقل خودت راحت میشی 

درضمن کار آنلاین مثل تولید محتوا تایپ یا ادمینی میتونی انجام بدی

من تو این شهر غریبم دوستی و آشنایی ندارم    اگر یه گوشی دیگه دستم ببینه که باز شروع میکنه ...

واقعا متاسفم .. با این شرایط کاری از دستت ساخته نیست 

اگر پدر یا برادر داری بسپر بهشون تا بیان حالشو جا بیارن 

واست دعا میکنم حل شه مشکلت ان شالله عزیزم 

•[ محکوم به خوشبختی ]•
واقعا متاسفم .. با این شرایط کاری از دستت ساخته نیست  اگر پدر یا برادر داری بسپر بهشون تا بیان ...

خانواده خودم خیلی آروم با فرهنگ هستند میرم قهر داداشم باهاش صحبت میکنه مثال میزنه فکر میکنه این با حرف زدن آدم میشه 

زنگ‌بزن کمپ بیان ببرنش  میدونم زورکی نمیشه ترک داد اما حداقل خودت راحت میشی  درضمن کار آن ...

یک بار رفتم قهر برادر شوهرم برده بودش کمپ ترک کرد باز شروع کرد   چند بار دنبالش بودم برای ادمین اما نشد