2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجرد بمون آیندتوبساز.فقطططططططط دلت بچه خواست ازدواج کن

بعدچندسال دوباره اومدم😍.بازالکی نترکونین دیگه سیمکارت ندارم.😀موافقم نیستی ریپلای نکن چون تهش دعواست😁البته اونیکه محترمانه ریپلای میکنه تاجه سره😍.دیگه اینکه اگه ازم خوشت نمیادحقداری چون احساسمون دوطرفست عضونشدم که توروراضی نگه دارم.نظروکمکی ازدستم بربیاد باجانودل انجام میدم میدونیدکه اینجاهمچیز مجازیه بجزدوستیامون😍😍😍😍

بهترین مرد روی هم زمین هم لیاقت گذشت و فداکاری و نداره 

هیچ وقت تمام خودتو برای ی مرد نذار

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️

همیشه الویت اول زندگیت خودت باش ،به مردا رو نده زیاد محبت نکن یابو برشون میداره اول خودتو دوست داشته باش، کسی باهات قهر کرد تو بدتر باهاش قهر کن که خوشش نیاد هی بری منت کشیش ،مرد دوتا محبت کرد یکی بهش محبت کن، کار منزل وظیفه زن نیست در قانون و دین لطف زن هست 

هیچوقت خودت و از یاد نبر در همه حال به خودت برس .شاد و قوی باش.اینو هیچکس بهم نگفت ولی من به همه میگ ...

عزیزم چند دیقه پیش داشتم تاپیک پیامای شوهرتونو میخوندم 

ان شاء الله پیروز بشی 

منم بحث داشتم با خانواده دوستم تاپیک قبلیم معلومه 

عزیزم چند دیقه پیش داشتم تاپیک پیامای شوهرتونو میخوندم  ان شاء الله پیروز بشی  منم بحث د ...

سلام ممنونم از شما عزیزم. همچنین شما هم موفق باشی گلم🦋😊😊😊😊😊❤❤❤❤

گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡