2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت درست کن عزیزم چنتا توپ کوچیک رنگی پلاستیکی و بند بگیر ذرست کن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
چجوری؟میتونی عکسشو بذاری؟

عزیزم عکس ندارم ایده همین الان به ذهنم رسید خب برای اویزبچه باید یه چیز سبک و رنگی رنگی باشه و من این به ذهنم رسید نگاه توپ تنیس و توپایی که بزرگترن دو سته تا از این دو سه تاذاز اون کافیه چنتا بند رنگی که برق میزنه هم از خرازی بگیری بعد توپا رو به بندا وصل کنی هر توپ به یه بند و اندازه بندا هم متفاوت باشه کوتاه بلند باشه بعد میتونی همه رو با هم به یه چوب لباسی پلاستیکی وصل کنی و چوب لباسیو به سقف گهواره یا تخت

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ازیناس ک موزیک اینا داره یا کوکیه،یا سادس؟؟عروسکاش پلاستیکیه یا پولیشی؟؟؟ همینجوری میپرسم میخام ببین ...

والا دو تا خریده بودیم یکیش کوکی بود که خراب شد یکیش باتری داشت که تا وقتی استفاده میکردم سالم بود عروسکای اون کوکیه از این خرسیا بود سفید خوشگل اون یکی زنبور اینا بود فک کنم فعلا خونه نیستم وگرنه عکسشو برات میفرستادم تا بعد عید میرم اگه پول پستشو میدی برات بفرستم ولی باید بگردم اجزاشو پیدا کنم ببینم سالم باشن به کارت بیان

عزیزم عکس ندارم ایده همین الان به ذهنم رسید خب برای اویزبچه باید یه چیز سبک و رنگی رنگی باشه و من ای ...

اگه بخوای میتونی توی توپا رو هم تو بعضیاش یه چیزایی بریزی که سرو صدا بده ولی باید مطمئن باشی ازش خارج نمیشه و خدای نکرده تو چشم و دهن بچه نمیره