2821
2789
عنوان

دوس‌پسرم فقط شبا میگه بریم بیرون😐

1929 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها بیاید🥲

من با ی پسری دوس شدم که کارش یه جوریه که فقط شبا میتونه بیاد بیرون و روزا به من میگه من نمیتونم بااین که کارش توی خونس و با سیستم کار‌میکنه منم دیگه دیرتر از هشت و نیم اینا نمیتونم تازه از خونه بزنم بیرون و اونم هر وخ میگه بریم بیرون همش میگه ۹ یا و ۹ ونیم میام دنبالت منم حالا ی بار‌میزم دوبار‌نمیرم مامانم گیر میده میگه چرا همش شب میخای بری 

مثلن امروز میخاسیم بریم بیرون گف من ساعت هشت و اینا میرسم بهت گفتم باشه ساعت هشتو ربع زنگ زدم بهش میگه من خونع عم هنوز درگیره کارم تا برسم ۹ میشه منم گفتم اصن دیگه نیا😐 یکی دوبار دیگم این کارو کرده کلن میخام باهاش برم بیرون همیشه سر این قضیه اعصابم خورد میشه چیکار کنم؟🥲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کات کن چه وضعشه 

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

خب وقتی کارش دست خودشه چرا شما باید هماهنگ شی باهاش؟؟

اون خودشو هماهنگ کنه

بگو من شبا بیرون‌ نمیام، یجوری تنظیم کن روز بریم.اگرم نمیتونی که کاری از دست من برنمیاد

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

وقتی تو خونه کار میکنه یعنی ساعت کار نداره، اولویت‌ش نیستی، چند بار بگو نمیتونم اون ساعت، بخواد ساعت و تغییر میده بتونی بری، نخوادم بیخود چرا با خانوادت درگیر شی

اون که خودش صاحبکار خودشه یکم انعطاف به خرج بده !!!!!این دیگه چه مدلشه مگه خفاشین فقط شب بیرون برین

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
2825
2823
2791
2779
2792