بچه ها نامزدیم ولی عقدنکردیم هنوز اون دختر عمشو دوس داشته قبلا ولی باباش راضی نشده ب ازدواج و من اینو بعد رسمی شدن رابطمون فهمیدم متأسفانه الان اون میگه فقط دوسه هفته باهاش تلفنی در ارتباط بودم
اگه هستید بگید قشنگ بقیشو بگم 🥺🤧
خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
عزیزم 🥺مرسیی ک اینو گفتی واقعا ب یه دلگرمی این طوری نیاز داشتم❤
تو هم سعی کن پشیمونش نکنی وبه خواسته هاش احترام بذاری تا یه روزی به این نتیجه برسه که تو بهترین انتخاب ممکن بودی...میدونی منم شوهرم قبل از من عاشق یه دختردانشجوی پزشکی بود خیلی همو دوس داشتن ولی پدرشوهرم راضی نشده بود بعد از چندسال منو انتخاب کرد و همه ماجرا رو هم بهم گفته بود روزای اول اشنایی مون که ازش میپرسیدم منو بیشتر دوس داری یا اونو میگفت قضاوت بی رحمانه ایه هرکدومتونو جای خودتون دوس داشتم منم همه ش شک میکردم هروقت یه دکتر یا پرستار با روپوش میدیدم میگفتم حتما یاد اون میفته خیلی خودمو ازار دادم... ولی خب الان همیشه میگه یه تارموی تو رو با دنیا عوض نمیکنم ومطمعنم اونو برای همیشه فراموش کرده...
هنوز تو فکرشه و این اصلا خوب نیس بنظرم جوابت توی امصای خودته شاید پیزی رو که از دست میدی خیلی ناراحت کننده باشه ولی خدا برای بندش بد نمیخواد با مشاورم حتما صحبت کن
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
عزیزم اهنگ گوش کردن دلیل نمیشه که حتما به فکر کسیه.من خودمم همه اهنگام یجوره انگار ده بار شکست عشقی خوردم ولی هرچی گوش میکنم کسی تو ذهنم نمیاد..ضمن اینکه اونم گفتی خودش شمارو پسندیده از طرف خانوادش نبوده پس جای شکی نمیمونه.فقط حواست باشه بااین حسای بدی که ب دلت راه میدی حال خودتو اونو بد نکنی.سفید بخت بشی❤