امروز رفتم که یک فیلم ببینم درحال سرچ بودم که یک فیلم نظرمو به خودش جلب کرد "زن شگفت انگیز"
الان که تموم شد اومدم چیزایی که یاد گرفتم از این فیلم برای شما هم تعریف کنیم...
من به فیلم های آمریکایی علاقه ی زیادی ندارم ولی واقعا این فیلم یه فیلم فوق العاده بود که پیشنهاد میکنم حتما جز برنامه هاتون بزارین که ببینید...
من وقتی فیلم نگاه میکنم یه دفترچه کنارم میذارم و هرچی توجه هم جلب میکنه یاد داشت میکنم، از تصاویر،دیالوگ ها، جزییات ...
اولین چیزایی که نوشتم درمورد شخصیت اول فیلم بود، از ویژگی های ظاهری یک زن شگفت انگیز شروع کردم...
1. صورت فوق العاده نچرالی داشت حتی بینشو عمل نکرده بود(برخلاف اکثر بازیگر های ایرانی).
2. آرایش چندانی نداشت خیلی که دقت میکردی در حد یک کرم پودر و یک رژ لب و یک سایه ی بسیار ملیح.
3. دندوناش خیلی زیبا بود سفید و مرتب ؛ طوری که وقتی میخندید فوق العاده میشد.
4. اندامش خیلی رو فرم بود و اعتماد به نفس خیلی خوبی بهش میداد.
5.موهاش حتی رنگ نشده بود ولی موهای مشکی و مرتبی داشت.
6.اکسسوری داشت ولی کم بود یه گردنبد ظریف یا یک گوشواره سوزنی (باهم ندیدم که باشه جدا جدا بودن).
7. لباسای عجیب غریب نمیپوشید...فقط لباس هاش مرتب بود و بهش میومد.
8.خیلی ارامش داشت ، صحبت کردنش، راه رفتنش، حرکاتش، حتی لبخند زدنش و اصلا مضطرب نبود...!
9.بسیار جسور و نترس بود...!
10. بخشنده بود، حاضر بود برای کمک به مردم از خودش بگذره.
11.ویژگی مثبت ادما رو با خوشرویی بهشون میگفت و اعتماد به نفس و انرژی بهشون میبخشید.
و اما نتیجه ی داستان:
1.خودت باش! خود خودت و همین که هستی رو بپذیر...برای پیشرفت و رشد خودت هرگز ادای کسی رو درنیار....تو حتما میتونی درکاری یا رفتاری بهتر از همه باشی!
2.حسادت ادما رو نابود میکنه به جایی میکشونه که ادما از بعد انسانیتشون خارج میشن...
3.نزارین توی دلتون عقده و کینه بمونه، کم کم دل پاک و روشنتون رو تیره و تاریک میکنه و خودتون ذره ذره از دست میرید...
4. جاه طلبی و قدرت بیش از حد ادمو رو به عرش نمیبره با سر به زمین میکوبه که هرگز شاید نتونه بلند بشه...
5. بخشنده باش! قبل از اینکه حال دل کسی رو بهتر کنی، حال دل خودت خوب میشه..
امیدوارم مطالب مفیدی نوشته باشم...ممنون که تا آخرش خوندی
خب حالا شاید براتون سوال پیش بیاد چه ربطی به عنوان تایپیک داشت ! اینو دیگ باید خودت بری فیلمو ببینی تا جوابشو پیدا کنی..