2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماریا غزل و اون پسر موبلنده.  ولی واقعا فاز داورا رو نفهمیدم پوریا رو حذف کردن آریا رو نگه داش ...

منم هنگ کردم. اون تپله خوبه ولی پوریا خیلی حرفه ای بود اصلا صداشو تکنیکاش عالیه. اون تپله انگار ذی جی عروسیه. باحاله ولی نه اونقد

ميبينم ولي افتضاحن ، يه بچه تو برنامه ي مشابه خارجيا خيلييييي خيبييلي بهتر ميخونه ، اصول اوليه رو هم نميدونن ، ليلا فروهر اوندفعه حرص ميخورد تو اموزش ، نه گام ميدونن نه ريتم ميشناسن 😑فالش و خارج و داغون ٩٨ درصدشون 

جنس صداها واقعا ٩٩ درصد قشنگه ولي معلومه آموزش درست حسابي اكثرشون نديدن

منم هنگ کردم. اون تپله خوبه ولی پوریا خیلی حرفه ای بود اصلا صداشو تکنیکاش عالیه. اون تپله انگار ذی ج ...

اون تپله آریا روش کراش زدن فکر کنم برای رقصیدنش 😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من خودم طرفدار پوریا و امین بودم، خوشحال شدم امین رفت بالا ولی واسه پوریا قلبم تیکه شد 😓

چقد جالب که ما مردم عادی میفهمیم پوریا خوب بود ،اونا حذفش کردن. امین که شعر یادش رفت؟ آهنگ خوبی نبود ولی صذاش عالیه

ميبينم ولي افتضاحن ، يه بچه تو برنامه ي مشابه خارجيا خيلييييي خيبييلي بهتر ميخونه ، اصول اوليه رو هم ...

دیگه تو برنامه ی خارجیا از بین کل مردمشون شرکت‌ میکنن اینجا فقط ایرانی های خارج نشین که قطعا زیاد نیستن طبیعیه زیاد با کیفیت نباشه. 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
دیگه تو برنامه ی خارجیا از بین کل مردمشون شرکت‌ میکنن اینجا فقط ایرانی های خارج نشین که قطعا زیاد نی ...

بله حق با شماست 🤔👌🏻 بيشتر شو هستش و شايد براي همينه شومَن ها رو دارن يه جورايي بالا ميارن ، يعني اوني كه خوشگله ( مثل اون دختره كه دورگه هستش و اهنگ محسن يگانه و شادمهر رو جرواجر كرد ) يا اوني كه بامزه اس و اوني كه شبيه ريانا هست و ...