2777
2789
عنوان

✨ساعت طلایی دعا کردن امروزو بیاید بگم بهتون دخترا✨

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن نمیشناسم زیاد کسی🥲 زیاد اینجا ولو ام ولی زیاد با کسی ارتباط ندارم☹️ راستی ژینا @فرفری_جذاب & ...

مرسییی گلم امروز خونه نبودم زودتر بیام🥲

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱 کچی کوردستان✌🏿

یاسییییی پاشو دختر انجام بده امشب  تو گروه تلگرامم فرستادم اما چون دیدم مشکل اتصال داری گفتم ا ...

مرررسی سحر

برم خونه انجام میدم🥰🫶🏻

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

من کم کم میخوام شروع کنم به نوشتن 

از یکی پرسیدم که دقیقا راس همون ساعات شروع کنیم به نوشتن؟ در جواب گفت یجای دیگه دیده که تا دو روز بعدشم میشه نوشت و خب تو ساعت اولیه که تو اوجشه بنویسیم بهتره .من خودم الان شروع میکنم به نوشتن چون طبق ساعت تریپیکال ساعت ۱۹:۳۲ شروع شد ،پس الان شروع شده و تا یکم بعد از ۲۰:۵۵ کشش میدم که باز تو ساعت اوجه انرژی باشه 

ازشم پرسیدم بعدش برگه هارو از بین ببریم مثل قبلنا؟ گفت احتمالا باید همینطور باشه @yasamanjfr  

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
من کم کم میخوام شروع کنم به نوشتن  از یکی پرسیدم که دقیقا راس همون ساعات شروع کنیم به نوشتن؟ د ...

دستت درد نکنه❤️🥰

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.