2777
2789

مهربونا لطفا کسایی که به کائنات و انرژی جهان اعتقادی ندارن نظری ندن .

🔴خوشگلا از این به بعد اینجام اگر بتونم اطلاع میدم 

ساعت طلایی دعای دسته جمعی که امروز استجابت بالاست ۱۸:۲۵:۰۷ است و اول برای حال ایران دعا کنید و بعد خواسته های خودتون 

یکی از کاربرام ازم خواست که لطفا برای تعحیل در ظهور حضرت مهدی هم دعا کنید.

🔴شکر گذاریتونم به زمان حال باشه ،جوری که انگار بدستش آوردید .

🔴واسه خواسته هایی که میخواید اینجوری بگید: خدایا شکرت فلان ماشیم با فلان رنگ و مدلو بهم دادی(با جزئیات بگید بهتره)

🔴واسه نعمتاییم که درحال حاضر دارید اینجوری بگید: خدایا شکرت برای سلامتی خودم و خانوادم و...(دراینجاهم به زمان حال شکرگذاری کنید)

🔴اگر دوست داشتید شکرگذاریتونو بنویسید،چون کلا ارتعاش نوشتن بیشتره

🔴اگر خواستید بنویسید میتونید بعدش بزارید لای قران،یا میتونید بریزید تو آب روان مثل دریا ،رودخونه(تو سینک نندازید چون میره به فاضلاب)،یا میتونید اسامی خدارو قشنگ خط بزنید و آتیش بزنید کاغذو خاکسترشو بریزید تو آب روان و اگر مثل من به آب روان دسترسی ندارید خاکسترو بریزید پای گلدون یا توی خاک باغچه و چالِش کنید.

یکی از دوستانم گفت حتی بااینکه  میزاره لای قران ،بعد یه مدتی میسوزونه و خاکسترو میریزه تو آب روان.

آلارم بزارید بچه ها دقایقی دیگه ساعت دعای دسته جمعی تو این ساعت خاص که بقیم دارن انجام میدن شروع میشه😍 آمین به دعای همگیتون✨

منبع خبر: پانیذ علیدخت 

که قطعا هرکی که واقعا قانون جذبیه باید بشناسه پانیذو و میدونه که چقدر علم داره و کارش درسته.

عکسه منبع خبرم پست بعدی میزارم براتون♥️ 

براتون اگر مقدور بود برای منم تو دعاهاتون بگید که خدایا شکرت که کاربر سحر دخترنازم به خواسته قلبیم رسیده و خیلی خوشحاله😍😂

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسامی خدارو آتیش بزنیم؟! دقیقا برای چیه اینکار؟

اسم خدارو خط بزن بعد برگتو اتیش بزن 

چون باید تبدیل به یکی از عناصر چهارگانه بشه 

قانون حذبیا میدونن که عناصر چهارگانه چه انرژی دارن

حالا یه چرتی میگه

ادب داشته باش 

گفتم اسم خدارو خط بزنید چون گناهه سوزونده بشه 

بعد کاغذتونو اتیش بزنید چون باید تبدیل به یکی از عناصر چهارگانه بشه 

لطفا از تاپیکم برو بیرون اعصابمو خورد کردی

کی بنده خدا گفت اسامی خدا رو آتیش بزنید؟؟؟ گفت اسامی خدا رو خط بزنید بعد برگه ی آرزوهاتو آتیش بزن&nb ...

👌🏻🙏🏻♥️

@عاشقتنهایی     @آب_آلبالو     @sohi_rad     @zahraayat &nbs ...

مرسی مهربون🥰🥰

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

ادب داشته باش  گفتم اسم خدارو خط بزنید چون گناهه سوزونده بشه  بعد کاغذتونو اتیش بزنید چو ...

ی عده اینجا واقعا نمیدونم کجا و پیش کی بزرگ شدن

ولشون کن❤️

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|