این مرد رسماً فکر میکنه من کنیزشم! دم عیده هیچ کمکی نمیکنه. خودمم مریضم الان یک هفتست بدن درد و سردرد و سرفه امونمو بریده. میبینه حالم بده میبینه بدنم ضعیفه ی لیوان آب دستم نمیده. فقط واسه تظاهر جلوی بقیه که یعنی بگه من به فکر زنمم الکی هی میگه خانم به خودت برس!! خانم قرص بخور! ولی وقتی تو خونه تنهاییم هی غر میزنه که خونه کثیفه ، غذا آماده نیست و ... یا مثلا بچه میره میگه بابا درسامو باهام کار کن الکی ی ایرادی از بچه میگیره و باهاش دعوا میکنه تا صدای منو در بیاره و بگه اصن من بلد نیستم تو که بهتر بلدی خودت باهاش کار کن! خیلی مارموزه.
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازهاش در رودخانهی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم من هروقت مریض میشم همیشه بلند میشم و کارامو میکنم هیچوقت خودمو مریض نشون نمیدم مگر اینکه دیگه ...
نه گلم نه عزیزم وقتی که بلند میشه پس غر زدنت واسه چیه آره نتونی یک چیزی و اینکه همیشه مثل من جلوی بقیه تعریفش کن مثلا همه دور همین بگو دست آقامون درد نکنه امسال خیلی زحمت کشید خدارو شکر کارام سبک شدن بدون تیکه یا متلک جدی باش من شوهرم ی سوزن جا بجا نمیکرد هروقت جاریم میدیدم ب برادر شوهرم میگفتم از شوهر من یاد بگیر تا جایی ک میتونست کمکم کرد یکم از بار مشکلاتم کم کرد همه میگفتم اووووو
میبینن نمیتونم غذا درست کنم با این حالم بلند میشه واسه خودش شنیسل سرخ میکنه میگه تو هم پاشو ی سوپ و ...
واسه خودت مقویجات و اب پرتغال و مغزیجات بیار بشین جلوش بخور . حالشو ببر. از من به تو هیچکس به فکرت نیس پس به جای اینکه از شوهرت انتظار کنی و هی ناراحتی کنی به خودت برس .میدونم دلت شکسته اما بخدا مریضتر میشی . با خودت اینکارو نکن🌹