2777
2789
عنوان

شوهر واسه چیم بود اخه؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 113 پست
عزیزم خوب بخون و تو حافظه آن بسپار

اوکی 

😂😂😂

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردا اینن دیگه اوایل ازدواج خونه رو هم تمیز میکرد ولی الان جوراب هاشو هم مندرمیارم😐😥😟

اره این بخواد به من میگه پاشو آب بیار! حتی اگه نزدیک آب سردکن باشه باز دوست داره دستور بده میگه زن نگرفتم که گل باقالی ازش بچینیم!!!!!!!

عزیزم من هروقت مریض میشم همیشه بلند میشم و کارامو میکنم هیچوقت خودمو مریض نشون نمیدم مگر اینکه دیگه ...

نه گلم نه عزیزم وقتی که بلند میشه پس غر زدنت واسه چیه آره نتونی یک چیزی و اینکه همیشه مثل من جلوی بقیه تعریفش کن مثلا همه دور همین بگو دست آقامون درد نکنه امسال خیلی زحمت کشید خدارو شکر کارام سبک شدن بدون تیکه یا متلک جدی باش من شوهرم ی سوزن جا بجا نمی‌کرد هروقت جاریم میدیدم ب برادر شوهرم میگفتم از شوهر من یاد بگیر تا جایی ک میتونست کمکم کرد یکم از بار مشکلاتم کم کرد همه میگفتم اووووو 

تازه عروس بودم دوسال عید تو خونه ش ن کسی اومد ن جایی بردم  ن ی سفره ۷ سین خرید

مال منم خسیسه. ازدواج کردم تا ۵ سال هیچ جا مسافرت نبردم آخرش مامانم منو با هزینه خودش برد سفر!

تازه عروس بودم دوسال عید تو خونه ش ن کسی اومد ن جایی بردم  ن ی سفره ۷ سین خرید

ما از خدا مونه رفت و امد کنیم

ولی هیچ کسی رو نداریم ن  خودم ن شوهرم

باورت میشه هیج جا رو نداریم بریم😪

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
میبینن نمیتونم غذا درست کنم با این حالم بلند میشه واسه خودش شنیسل سرخ می‌کنه میگه تو هم پاشو ی سوپ و ...

واسه خودت مقویجات و اب پرتغال و مغزیجات  بیار بشین جلوش بخور . حالشو ببر. از من به تو هیچکس به فکرت نیس پس به جای اینکه از شوهرت انتظار کنی و هی ناراحتی کنی به خودت برس .میدونم دلت شکسته اما بخدا مریضتر میشی . با خودت اینکارو نکن🌹

مال منم خسیسه. ازدواج کردم تا ۵ سال هیچ جا مسافرت نبردم آخرش مامانم منو با هزینه خودش برد سفر!

وای عزیزم چقد ناراحت شدم برات

ازواجتون سنتی بود؟

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
چه خوب چطور اینقد عوض شد؟

ب خاطر اخلاق من تعریف نباشه خیلی جیگرم       ب خدا خیلی تعریفش میکنم حالا جلو بقیه میگه تو بشین من پا میشم الان ۶ ماهه ظرفا بمونه زود میره میشوره منم میگم وای دستت درد نکنه اگه تو نبودی آبروم میرفت یکی میدید و بعدشم میگم ببخشید سعی میکنم تکرار نشه 

ما از خدا مونه رفت و امد کنیم ولی هیچ کسی رو نداریم ن  خودم ن شوهرم باورت میشه هیج جا رو ندار ...

از خدات باشه حالا منکه قوم شوهر دارم چه بدرد . یه مشت ادم بی فرهنگ . کاش شوهر منم کسی رو نداشت. دوتایی میرفتیم بیرون کیف میکردیم