2777
2789
عنوان

شوهر واسه چیم بود اخه؟!!

2553 بازدید | 113 پست

این مرد رسماً فکر می‌کنه من کنیزشم! دم عیده هیچ کمکی نمیکنه. خودمم مریضم الان یک هفتست بدن درد و سردرد و سرفه امونمو بریده. میبینه حالم بده میبینه بدنم ضعیفه ی لیوان آب دستم نمی‌ده. فقط واسه تظاهر جلوی بقیه که یعنی بگه من به فکر زنمم الکی هی میگه خانم به خودت برس!! خانم قرص بخور! ولی وقتی تو خونه تنهاییم هی غر میزنه که خونه کثیفه ، غذا آماده نیست و ... یا مثلا بچه می‌ره میگه بابا درسامو باهام کار کن الکی ی ایرادی از بچه میگیره و باهاش دعوا می‌کنه تا صدای منو در بیاره و بگه اصن من بلد نیستم تو که بهتر بلدی خودت باهاش کار کن! خیلی مارموزه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبینن نمیتونم غذا درست کنم با این حالم بلند میشه واسه خودش شنیسل سرخ می‌کنه میگه تو هم پاشو ی سوپ واسه خودت درست کن بخور!!!! (یعنی میخواد بگه من به فکرتم)خوب من راه نمیتونم برم از سردرد ! چجوری سوپ درست کنم ؟ میمیره اگه ی سوپ واسه من درست کنه

چ زن چ مرد زیادم مریض باشن دیگه عادی میشه و بقیه فکر میکنن ناز میکنی مردا از زنای ضعیف بدشون میاد من خودم هر ۲ سه سال یک بار شاید یک دکتر برم اونم بدون ذره ای منت کشی یا رو ب موتی خدا رو شکر اگه الان از بی حالی بیفتم حرفم رو باور میکنن و دوربرم جم میشن من قبلا از تو بدتر بودم تا ی جایی ک کارای شوهرم رو همش انجام می‌دادم ولی خدارو شکر العان خیلی بهتر شده باید صبر داشته باشی مثل یک مادر شوهر نباش ک همش چشمش دنبال اینکه عروس بلند شده