2777
2789
با اجازه اسی  شما اگر بفهمید شوهرتون یک خط دیگه انداخته رو گوشیش و به شما نگفته چیکار میکنید ؟ ...

چه سوال سختی من همین الانم کارد بزنن خونم در نمیاد از بس از دستش ناراحتم، این کارم بکنه دیگه قیامت میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره چون ما جفتمون اصلا اهل این بچه بازیا نیستیم اون خیلی جدیه ولی چرا من خندم می گیره 😂

مثل من

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم...:)•           اونجوری که مجبور بودیم زندگی کردیم 💜

من مامان بابام دائم در حال قهر بودن و اخرش جدا.... از قهز بیزارم ... دیروز فوشم داد پشت گوشی منم فوشش دادم دوتامون همو فوش دادیم بعد نیم ساعت زنگ زدم گفتمش شب منو ببر بیرون گفت باشه....نمیگم بی ادبیم فقط بی اعصاب بودیم سر بحثی اما کشش نمیدم اصلا قهر معنا نداره

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اره اون موقع نمی دونم چرا احساس می کنم کلا باید خونه تکونی کنم

عب نداره وقتی خونس ازش کار بکش حوصلتونم سر نمیره زن و مرد بیکار باشن دعواشون میشه

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         
بالاخره باید یه جوری بفهمه من خیلی ناراحتم

مردا نفهمن باید مستقیم بگی

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

من خودم مثل هرروز کارای خونه رو انجام میدم آشپزی میکنم ولی اصلا نگاهش نمیکنم و فقط درحد سلام و خداحافظ یا کم درصورت لزوم حرف میزنم کم محلش میکنم و اینکه هرروز سرکار میره بهش زنگ میزنم ولی وقتی ازش ناراحتم زنگ نمیزنم اون منتظر زنگ زدن منه همین خیلی اذیتش میکنه

عزیزم اون تاپیک قفل بود مجبور شدم ایناپیام بدم .میشه لطفاایدیشونو بدی همون  پیج که  کیف و ...

کفش ندارن اما انواع کیف و هر مدلی که سفارش بدی همدان هست، اینستا بزن آنادانا برات میاره