رفته بودم ترمینال جنوب ، یهو یکی شروع کرد به دادزدن ، یه نفس میگفت : قُمبُل بالا ، قُمبُل بالا ، قُمبُل بالا … از تعجب شاخ در آوردم !!! آخرش فهمیدم میگه : قم برو بالا … حتما الان داری امتحان میکنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما برو دره هرخونه ای که میخوای رو بزن، بعد که پرسیدن کیه؟!! بگو: منم!! . به احتمال 80 درصد در رو باز میکنن!! . اگه هم احیانا باز نکردن و دوباره پرسیدن کیه؟!! بگو: منم بابا، منم... این دفعه دیگه حتماً باز میکنن...
سلامتی مردی که از سرکار برگشت دید زنش خوابه . . . . . . . . . . . . تلویزیون رو خاموش کرد پتو رو کشید روی زنش بعد در گوشش گفت : پاشو شام رو بیار آخرین آنلاینت تو وایبر یک دقیقه پیش بوده[i][i] زنده باد تکنولوژی[
زمانى که ما مدرسه مى رفتیم یک نوع املا بود به نام “املا پاتخته اى” ، در نوع خودش عذابى بود براى کسى که پاى تخته مى رفت ، یه حسى داشت تو مایه هاى اعدام در ملا عام ما:( معلم =)
حدیث داریم : . . . . . . . . . . . . همسر آیندتو از دخترانی ک اول صبح آنلاین هستن انتخاب کن ..😊)) ﺍﯾﻨﺎ ﺍﮔﻪ ﺩﻭﺳﺖ پسر ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺷﺐ قبلش تا دیر وقت بیداربودن و تا ظهر میخوابیدن 😐