سلام دوستان من چند ماه پیش آنتی بیوتیک و مسکن مصرف کردم و دچار کهیر شدم الان نزدیک به پنج ماهه نئوتادین سیتریزی و فکسوفنادین خوردم چند ماه طول میکشه تا خوب بشم شرایط خیلی سختی رو دارم . لطفا اگه دکتر خوب سراغ دارید معرفی کنید.
دقیقا منم همین طور شدم من دندونم درد می کرد تا دلت بخواد زلوفن و اموکسی سیسیلین خوردم ، برا همین تا یکی دو ماه کهیر داشتم تازه رفتم دکتر بهم گفت به به خوراکی حساسیت داشتی آمپول داد یک روز خوب شد فرداش بهم زد دوباره بعد دوباره رفتم دکتر بهم دو تا قرص داد با یه آمپول کورتن که قرص هارو خوردم خوب شدم اگه اصفهانی برو پیش اقای دکتر شیرعلی ، دو تا قرص هارو خوردم خوب شدم امپول رو نزدم الان مسافرتم حتما تاپیک رو ذخیره می کنم میام بهت میگم چی بودند فقط نخارون جاش میمونه رو پام مونده در ضمن قرص هم دیگه مصرف نکن هیچ قرصی
[QUOTE=278860000]منم زیاد آمپول کورتون زدم ولی چند روز خوب بود و دوباره شروع میشد. الان که تاپیک زدم تمام بدنم کهیر زده هیچ دارویی نمیتونم مصرف کنم عزیزم شرلیطم اورژانسیه حتما اسم قرص ها رو بهم بگو ممنونم
دو تا دکتر آسم و آلرژی و یکی دکتر پوست رفتم همشون کورتون دادن و آنتی بیوتیک. الان هر روز نئوتادین و سیتریزین مصرف میکنم. دکتر خوب سراغ ندارم برا اطراف یزد هستم باید یه دکتر رو بشناسم تا برم مطبشون . برا شهرهای دیگه هم اگه ویزیت آنلاین داشته باشن مشکلی ندارم
دو تا دکتر آسم و آلرژی و یکی دکتر پوست رفتم همشون کورتون دادن و آنتی بیوتیک. الان هر روز نئوتادین و ...
سایت ماوراطب خیلیییی دکترای خوبی داره.هم ممکنه تو شهر خودت دکتر برای حضوری پیدا کنی هم میتونی با دکترای خوب شهرای دیگه مشاوره آنلاین بگیری. سرخود هیچی مصرف نکن که بدتر شی.یه قسمتم داره رایگان میتونی سوالتو بپرسی که بگن چه دکتری باید بری