2777
2789
عنوان

بعد از اتمام رابطه چجوری خودتون رو اروم میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 26 پست
نمیدونم شاید این حماقت به نظر برسه  ولی هنوزم حس میکنم بهش علاقه دارم … البته منم میتونستم خی ...

وقتی اون انقدر بی میل خواسته ازت دل بکنه 

این یعنی حتی اگه بهش علاقه داری حتی اگه سخت باشه باید فراموش کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو بلاک نکن اما شماره شو حذف کن از مخاطباتم بندازش بیرون مردک میمونو کاش من خواهرت بودم میرفتم می ...

ممنونم از این که انقدر حمایت خواهرانه داری …

شاید خیلی جاها تقصیر منم بود 

نمیشه همه چیز رو از چشم اون دید 

اما امان از حرف های نا به جا..

حرف و کلیپ آخرش رو نمیتونم فراموش کنم 

یعنی به نظر خودش هم حتی بد اومد که پاکش کرد 

ازطرز نوشتنتون مشخصه آدم متشخصی هستین به هر حال زمان میخواد تا همه چی فراموش بشه ایشالله یه کیس خی ...

شما لطف دارید عزیزم 🌹

نمیدونم چی میشه 

فقط میدونم دیگه حالم از ازدواج و این مسائل بهم میخوره 

میخوام تنها باشم 

اما تنهایی هم یه درده 

وقتی اون انقدر بی میل خواسته ازت دل بکنه  این یعنی حتی اگه بهش علاقه داری حتی اگه سخت باشه بای ...

همش میگم حتما منم مقصر بودم کاش بهتر رفتار میکردم …

اما ادم اگه کسیو دوست داشته باشه دنبال این که بهتر بشه وضعیت نه این که به قول شما این طور بی میل بخواد دل بکنه …

خیلی سخته  دلکندن …به خصوص که هر روز جلو چشممه

ممنونم … نمیدونم طبیعی یا نه  ولی حس میکنم حالم از مقوله ازدواج و مرد و…بهم میخوره  ایش ...

طبیعیه گلم

همه اولش همین حسو دارن ولی باید اینو به خودت یاد اوردی کنی که همه آقایون مثل اون فرد نیستن و ادم درست و با ایمان زیادی هست که بخوای به عنوان همسر انتخابش کنی 

هر ادم پخته ای با شعور نیست تقصیر شما نیست اون دلش با این رابطه نبوده و ایراد از شما نبوده که نخواسته بمونه ببین ادما رو اگه پازل در نظر بگیریم شما تیکه تکمیل کننده پازل زندگیش نبودید مشکل و ایرادی هم نداشتی عزیزم فقط در جا و مکان و فرد اشتباه عاشق شدی سعی کن علاقتو تموم کنی چقدر خوب که تو بلاتکلیفی رها نشدی که دوستم داره یا نه من تو بلاتکلیفی بدیم و نمیدونم ادامه بدم یا نه وضعیت شما که بهتره

حتی اگه مرد خوبی هم باشه شما قسمتش نبودید 

همه رابطه ها پایان خوشی ندارن و تقصیر کسی هم نیس فقط مال هم نبودن و تیکه کامل کننده پازل هم نبودند❤️

ممنونم از این که انقدر حمایت خواهرانه داری … شاید خیلی جاها تقصیر منم بود  نمیشه همه چیز رو ا ...

کاش بهش میگفتی آخه دکتر هلاکویی هم شد روانشناس؟ 

اون خودش دو تا ازدواج ناموفق داشته و الان اومده داره به ملت مشاوره زندگی و ازدواج میده! آقای محترم سعی کنید الگوهای نادرست انتخاب نکنید که به سرنوشت شون دچار نشید! 

کاش بهش میگفتی آخه دکتر هلاکویی هم شد روانشناس؟  اون خودش دو تا ازدواج ناموفق داشته و الان اوم ...

😊😊واقعا همین طوره 

ترجیح دادم سکوت کنم 

اونجا واقعا در خودم شکستم 

حرف بیشتر انگار خراب ترم می‌کرد و بیهوده بود برای اون

خیلی شما حساسی ایشون بدرد شما نمیخوره از این وابستگی دست بردار 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄