2777
2789

سلام 

سه روزه رابطه آشناییم با آقایی رو به اتمام رسیده قبلا هم گفتم حالا هر دوی  ما قصوری داشتیم 

حتی حاضرم بگم من خیلی جاها شاید بچگی کردم 

اما واقعا خواستم که درست بشه اظهار ندامت کردم 

اما اون اقا گفت که بدرد هم نمیخوریم 

ولی تنها چیزی که قلب من رو خیلی رنجوند این بود که 

ایشون یه فیلم برام فرستاد از هلاکویی که میگفت دختری که میگه بیا منو بگیر چون من اذیت میشم همون بهتر که اذیت بشه ،میشه که بشه…

در صورتی که من هیچوقت همچین دختری نبودم و همیشه براش دعا کردم  که هر چه به صلاحه پیش بیاد …ضمن این که اگه گفتم بیا درست کنیم همه چیز رو و… خواستم که برگردیم  ،همش به خاطر این بود که علاقه بود و حیفم میومد سر هیچ و پوچ‌خراب بشه 

من اون  فیلم رو که دیدم دیگه هیچ چی نگفتم فقط حس کردم در خودم شکستم …همین ….

خانواده ها همو نمیشناسن ولی خونه ها تقزیبا در جوار همدیگه هست و من همیشه ماشینش رو از پنجره اتاقم میبینم 

حس میکنم دارم با مجموعه ای از درد دست و پنجه نرم میکنم و هیچکس صدامو نمیشنوه…به خصوص که ایشون به نظر خودشون کار منطقی کردن …

الان فقط برای جلوگیری از ایجاد کینه دارم قرآن میخونم و از خدا براش آرامش طلب میکنم…

اما آرامش خودم…..

چرا واقعا!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا میشنی غصه همچین ادمیو میخوریییییی

بگو به درک

قطعا طبیعیه که اوکی نباشیا بعد جدایی ولی واقعا وقتی اون نخواسته رابطه ادامه پیدا کنه تو دیگه اون التماسم کنه تو باید بگی خوشحالم که رفت و به زندگیم گند نزد

ازطرز نوشتنتون مشخصه آدم متشخصی هستین

به هر حال زمان میخواد تا همه چی فراموش بشه

ایشالله یه کیس خیلی مناسب‌تر پیدا میشه در اینده

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰

به یه ورت بگیر

دکتر هلاکویی دگ چه عنیه؟ من اصن قبولش ندارم

این آقا هم سطح فکرش کاملا مشخصه چجوریه

میدونم روزای سختی رو میگذرونی 

آروم باش

برو امامزاده ای جایی گریه کن درددل کن

😐اهمیت نده 

هیچکس کامل نیست تو رابطه همه اشتباه میکنن دوست داشتن برای این چیزاس که اشتباه طرفو بگی و کمک کنی درستش کنه

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪

قسمت هم نبودید گلم حتما خدا مورد بهتر و عاقل تر و باشعور تری برات داره چقدر کارش زشت بود اون که به هر حال جواب رد داده بود وگفته بود این رابطه باید تموم بشه چه معنا داشت که ویدیو بفرسته برو خدارو شکر کن همچین ادمی که شخصیت و احساسات کسی براش مهم نیست از زندگیت رفته 

خودتو سرگرم چیزایی که دوست داری کن مثلا اگه اشپزی دوست داری برو چیزایی که بلد نیستی درست کنی و درست کن یا نقاشی برچ کلاسش بشین نقاشی بکش با برو کلاس رقص کلا خودتو مشغول چیزی بکن که به یادش نیوفتی برا ارامش دل خودت دعا کن انشاءالله یادت میره و زندگی بهتری رو با فردی هزار برابر بهتر از اون شروع میکنی

تمام شد .. اون فیلم رو برای ماحصل حسن ختام حرفاش  فرستاد … الان بلاکشم کنم چه بسا خوشحال ...

خو بلاک نکن

اما شماره شو حذف کن

از مخاطباتم بندازش بیرون مردک میمونو

کاش من خواهرت بودم میرفتم میریدم به هیکلش

بخدا خیلی عصبانی شدما😡

واقعا میشنی غصه همچین ادمیو میخوریییییی بگو به درک قطعا طبیعیه که اوکی نباشیا بعد جدایی ولی واقعا ...

نمیدونم شاید این حماقت به نظر برسه 

ولی هنوزم حس میکنم بهش علاقه دارم …

البته منم میتونستم خیلی بهتر رفتار کنم 

رفتار شاید نادرست منو کم لطفی ایشونو و شاید سرنوشت باعث این قضیه شد 

قسمت هم نبودید گلم حتما خدا مورد بهتر و عاقل تر و باشعور تری برات داره چقدر کارش زشت بود اون که به ه ...

ممنونم …

نمیدونم طبیعی یا نه 

ولی حس میکنم حالم از مقوله ازدواج و مرد و…بهم میخوره 

ایشون خیلی از من پخته تر بودن خیلی …

مرد خوبی هم بودن  و من نمیتونم این رو کتمان کنم 

اما نمیدونم چرا آخر خوبی نداشت …