2777
2789

ازده یازده سال پیش کلی نوشته دارم اونزمان ۱۳_۱۴ساله بودم وخاطرات خوب وبدمو مینوشتم...الان چون دارم رفع انباشتگی میکنم نمیدونم نگهدارم یانه..زندگیم یکنواخت بوده ازخاطرات خوبمونم عکس هست...

بنظرتون نوشته هامم بریزم دور؟..اوناییکه حالموبدمیکنن که کلادورریختم.

شماچی دارین ازاین نوشته ها؟چکارکردین دورریختین یانگهداشتین؟چقد به گذشته سر میزنین؟

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به خودت داره من باشم میریزم دور 

یه اخلاقی دارم اصلا خاطره نمینویسم اهل این کارا نیستم 

میدونی چرا؟

چون بعد از یه مدت که ورق بزنم بخونم حالم از خودم به هم میخوره !اگه  خاطرات تلخم رو بخونم همش از خودم شاکیم چرا گذاشتم اینجوری شه و خیلی دست و پا چلفتی بودم 

اگه هم خاطرات خوشم رو بخونم همش خودم رو سرزنش میکنم چقدر احمق بودم به خاطر اینچیزا ذوق میکردم و شاد بودم !

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
وای نندازیا  من دارمشون خونه مامانم ایناست دلم نمیاد دوباره بخونمشون

وقتی بهشون سرمیزنم حس عجیبی دارم...اوناییکه خوبن نگهمیدارم پس😌

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
من دارم از چهارده‌سالگی نوشتم تا الانم ک بیست سالمه مینویسم گاهی🌚فقط دست کسی نباید برسه بهش

من همین، اوناییکه باعث آبروریزیم بوده رو دورریختم🤣😂وای بعضیاش خیییلی سم بود.

من دارم....تقریبا وقتی ۱۷ سالم بود...الان ۲۸ سالمه... ننداختم ولی خوشم نمیاد بخونم....قایم کردم برا ...

همینکارومیکنم☺️

مال من زمانی بود که عاشق‌پسر عموم بودم... بهش زنگ‌میزدم‌جوابمو نمیداد.... اینقدر داخل اون دفترم مینوشتم و گریه میکردم ک برگه خییییس میشد از اشکام...الان برگه های دفتر همه‌ اشکین ولی خشک شدن.... 

روزای خیلی بدی بود.....

بستگی به خودت داره من باسم میریزم دور  یه اخلاقی دارم اصلا خاطره نمینویسم اهل این کارا نیستم&n ...

درسته..این حسو تجربه کردم😑

من امسال موقع اثاث کشی یکی از دفترهام رو پیدا کردم تو سن 20سالگی که از مادرم دور شده بودم ، هر روز از غم دوری اش گفته بودم و از خدا خواهش کرده بودم منو به مادرم و مادرم رو به من برسونه و اشک ها ریخته بودم

ولی نشد و دو سال پیش خدا برای همیشه مادرم رو ازم گرفت ، وسط وسایل نشستم و زار زدم 

مال من زمانی بود که عاشق‌پسر عموم بودم... بهش زنگ‌میزدم‌جوابمو نمیداد.... اینقدر داخل اون دفترم مینو ...

انرژی منفی دارن بنظرم...منکه میریزمشون دور