2777
2789
عنوان

دفترخاطراتم...نوشته های گذشته...خاطرات خوب وبد

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 24 پست
درسته..این حسو تجربه کردم😑

پس تنها نیستم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
من امسال موقع اثاث کشی یکی از دفترهام رو پیدا کردم تو سن 20سالگی که از مادرم دور شده بودم ، هر روز ا ...

آخییییی😔خدارحمتشون کنه

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم سم داشتمممم😂😂 چقدر خندیدم سرش میخوندم 

مثلا من اونزمان تپل بودم(الانم هستم)بعد توش نوشته بودم تاسه ماه دیگه۲۰کیلوکم کنم😐الان ده سال گذشته هنوزیک کیلو کم نکردم🤣😂حالایوقت فکرنکنی صدکیلوام نه من هشتادم فقط🤏

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
من وسط نوشته هام این‌جوری از خدا خواهش میکردم :: خدایا تورو ب خدا قسم میدم منو بهش برسون🤧🤧🤧🤧🤧

🤣😂خدایاتوروخدا

مثلا من اونزمان تپل بودم(الانم هستم)بعد توش نوشته بودم تاسه ماه دیگه۲۰کیلوکم کنم😐الان ده سال گذشته ...

عزبزمم من از یه ادمایی حرف می‌زدم 😂😂الان نمیدونم کجااان اصلا

این دنیا....دنیای رویاهای شکسته‌ست.. 

عزبزمم من از یه ادمایی حرف می‌زدم 😂😂الان نمیدونم کجااان اصلا

آره...آدم اینارو میخونه میفهمه چقددنیا بی ارزشه...

باخودم میگم چقد اونزمان دنیاروجدی گرفته بودم که فکرمیکردم ایناروبنویسم خیلی برای کسی مثلاشوهرآیندم مهمه ولی نه...برای هیچکس مهم نیس حتی خودم...تنهاچیزی که توی این دنیا مهمه وپایداره ومیمونه وازش به نیکی یادمیشه کمک کردن به دیگرانه...همین.