2777
2789
عنوان

کاربرای نی نی سایت

125 بازدید | 12 پست

یه گلگی دارم از مسولین این سایت بی در و پیکر

تعداد زیادی از کاربرای  اینجا عقده ای و روان پریش هستین انگار بهشون بدهکاری.خدانکنه بخوای عکس بذاری اگه یه ثانیه دیرتر از ایجاد تاپیکت پست بشه شروع میکنن به فحش دادن و بی ادبی کردن و عقده ای بازی دراوردن

من دیشب عکس طلامو‌گذاشتم که سایت خورد به مشکل چندبار تاپیکم پست شد بعد سر عکس گذاشتنم خورد به مشکل دیر اپلود شد چندتا از کاربرا تصمیم گرفتن عقده زندگیشونو اونجا خالی کنن لطفا رسیدگی کنید یه کاری کنید که سایت کلمات بد رو نشه تایپ کرد که توهینی هم نشه به کسی کرد اینجا هرکی هرجور که دلش میخواد با بقیه صحبت میکنه بعد ادعای فرهنگ و شخصیتشم میشه

بذارید سایت تبدیل بشه به سایت سرگرمی و اموزشی

آروم باشید شما 💖

تو سایت این اتفاق زیاد میوفته چون بعضی از استارترا واقعا نمیذارن و الکی معطل میکنن بعد میگن عکسی در کار نیست کاربرا هم حق دارن 

یه سری از کلمات رو نی نی یارا درست کردن که نشه تایپ کرد اما اگه یه نقطه یا یه کلمه دیگه وسطش بذارن میشه تایپ کرد پس نمیتونن ببندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی یار :چشم 😂عزیزم مسخره بازیه مگه مگه دست نینی یاره

من اصلا‌اسم نیوردم که شما میخندی من گفتم مسولین سایت کسانی که سایت و ایجاد کردن همونجور که کلمات سیاسی و فیلت/ر و اینا غیر قابل نوشتن کلمات فحاشی هم میشه

گلگی شما با موفقیت ثبت شد.

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من اصلا‌اسم نیوردم که شما میخندی من گفتم مسولین سایت کسانی که سایت و ایجاد کردن همونجور که کلمات سیا ...

خوب هزارتا راه درو واسش هست

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
آروم باشید شما 💖 تو سایت این اتفاق زیاد میوفته چون بعضی از استارترا واقعا نمیذارن و الکی معطل میکن ...

خب میتونن صبر کنن جا اینکه شروع کنن به بی احترامی

همونشم خوبه بخدا باعث میشه طرف کمتر بی احترامی کنه

من اصلا‌اسم نیوردم که شما میخندی من گفتم مسولین سایت کسانی که سایت و ایجاد کردن همونجور که کلمات سیا ...

😂🐴استیکر خندرو من همیشع میزارم

با حرف ینفر کاری نمیکنن بعضی استارترا الکی میگن بیاید عکس نمیزارن فک کردن مث اونایی🫴🏻

حرف خاصی هم نزدن بهت ، یکی نوشته مرد که اونم فحش نیس نشه نوشت ، درهر حال اگه این کارم کنن با ی نقطه گذاشتن قابل حله ، تنها کاری ک میشه کرد اینه که نسبت ب اینجور افراد بی تفاوت باشیم و جدی نگیریم و حرص و جوش نخوریم

لایک کنید آقا لایک کنید تا میتووووووتیییینننن لایک کنید(متفاوت باش🤌🏼🗿)
خب میتونن صبر کنن جا اینکه شروع کنن به بی احترامی همونشم خوبه بخدا باعث میشه طرف کمتر بی احترامی کن ...

البته اینم بگم خود نی نی یارها گفتن اگر کسی تاپیک عکس زد ولی عکس نذاشت و کاربرا رو معطل کرد گزارش بزنید اون تاپیکو

بی احترامی رو موافق نیستم اصلا اما با گزارش زدن تاپیکایی که کلی کاربرا رو معطل خودشون می کنن کاملا موافقم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
خوب هزارتا راه درو واسش هست

همین که کلمه به درستی نوشته نشه از شدت بد اون کلمه کمتر میشه و اینکه میتونن جوری بذارن که هر کاربری توهین کنه تعلیق یا حذف یا هر چی که میتونن انجام بدن

حرف خاصی هم نزدن بهت ، یکی نوشته مرد که اونم فحش نیس نشه نوشت ، درهر حال اگه این کارم کنن با ی نقطه ...

من خیلی از تاپیکای دیگه رم دیدم که کاربرا توهین میکنن 

فقط تاپیک‌خودمو نمیگم کلی میگم باید یه فکری بکنن هرچی که میشه یه ذره خلاف میل یه سری از کاربرا میشه سریع توهین میکنن 

البته اینم بگم خود نی نی یارها گفتن اگر کسی تاپیک عکس زد ولی عکس نذاشت و کاربرا رو معطل کرد گزارش بز ...

من اینجور وقتا میذارم رو‌حساب اینکه اون لحظه کاری برای صاحب تاپیک پیش اومده بهتر صبرکنید اگه دیدن نذاشت جای بی احترامی یا توهین یا هرچی اون تاپیک و ول کنید اما اگر میبینید طرف داره جواب کامنت میده و واسه کذاشتن عکس میپیچونه کزارش بزنید