2777
2789
اره لیزر الکس عالیه من خودمم با اون‌میزنم ولی از من به تو نصحیت  از این ژلای یک سیسی که نجوز وز ...

پرسیدم هیالورونیک اسیده گفتن آره.. اگه یه سیسی بزنم و کم باشه دفه بعد بخوام برند دیگه ای بزنم میشه؟ 

نگاه لب بالام چقدر کمه.بازم یک و نیم زیاده بنظرت؟ میخوام فاصله لب و دماغم کم بشه

اره لبات کوچیکه ببین کلا ژل که میزنی سری اول نصفش جذب بدنت میشه بخاطر این میگم یک سیسی اول بزن که لبت جا باز کنه سری بعد خواستی بزنی برای ترمیم بزن یک ماه بعد که هم غیر قرینگیشو برات درت کنه همم  هرچقدر تعدا تزریقت زیاد باشه به موندگاری ژلت کمک میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم اصلا چونه نداشتم یک سیسی اولی که زدم همش جذب شد ۳۰ درصدش موند سری ردمش ۴ ماه بعد زدم یک سیسی باز ۵۰ درصدش موند الان باز برا عید زدم یک سیسی دکترم گفت این سری موندگاریش بیشتره برات 

پرسیدم هیالورونیک اسیده گفتن آره.. اگه یه سیسی بزنم و کم باشه دفه بعد بخوام برند دیگه ای بزنم میشه؟& ...

ببین اگه ژلت مجوز داشته باشه اره میتونی سری بعد یه برند دیگه بزنی ولی به شرط این که حداقل ۴ یا ۶ ماه از تزریقت بگذره بخاطر این میگم یه ژل خوب از اول انتخاب کن که سری بعدم خاستی بزنی از همون بزنی

این ده سی سی ها برا چونه خوب نمیشه؟

نه بابا همشون زود جذب میشن ابکین🤦🏻‍♀️ما خودمون از این ۱۰ سیسیا داریم میزنیم طرف میره سر یه هفته میاد میگه همش جذب شد برای چونه روفیل خوبه ژل سفتیه دیر جذب میشه

نه بابا همشون زود جذب میشن ابکین🤦🏻‍♀️ما خودمون از این ۱۰ سیسیا داریم میزنیم طرف میره سر یه هفته می ...

سلام این روفیل هر سی سی چنده ؟ 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
نه بابا همشون زود جذب میشن ابکین🤦🏻‍♀️ما خودمون از این ۱۰ سیسیا داریم میزنیم طرف میره سر یه هفته می ...

الان پیام دادم پرسیدم که یه سیسی هست یا ده سیسی.اسم امریکایی رو هم پرسیدم. اگه ده سیسی بود نمیرم. بازم ۵و پونصد پولش میشه.تو این اوضاع گرونی و عیدو...😐

اره لیزر الکس عالیه من خودمم با اون‌میزنم ولی از من به تو نصحیت  از این ژلای یک سیسی که نجوز وز ...

ممنونم عزیزم.کمک بزرگی کردی. خیلی وقته فکرش مث خوره افتاده به جونم.تا فیلر نزنم آروم نمیگیرم😀حالا خداکنه خوب بشه و پشیمون نشم. از اینی که هستم بدتر نشم دیگه