2777
2789

سلام عزیزان.درباره فیلر کی سرجری اسپانیایی شنیدین؟ چطوره؟  

قراره فردا برم برا تزریق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم هرچی سرچ میکنم چیزی ازش پیدا نمیکنم😶

خب اگه فکر میکنی نیست بنظرم نزن چون ممکنه از این ژل ۱۰ سیسی ها باشه که برای همه استفاده میکنن اونا گوگله گوله میشن لبات بد میشه

خب اگه فکر میکنی نیست بنظرم نزن چون ممکنه از این ژل ۱۰ سیسی ها باشه که برای همه استفاده میکنن اونا گ ...

گفته یک و نیم سیسی میخواد برام بزنه. اینم بگم که مدیر کلینیک از بچهای دانشگاهمونه و جلسه اول لیزرمو که رفتم به دکتر گفت دوستمه و سفارشمو کرد. لیزرم با دستگاه الکس بود و الان بعد بیست روز نصف موهام ریزش داشته

گفته یک و نیم سیسی میخواد برام بزنه. اینم بگم که مدیر کلینیک از بچهای دانشگاهمونه و جلسه اول لیزرمو ...

اره لیزر الکس عالیه من خودمم با اون‌میزنم ولی از من به تو نصحیت  از این ژلای یک سیسی که نجوز وزارت بهداشت دارن بزن من خودم تو کلینک کار میکنم هیچ وقت جلسه اولو بیشتر از یک سیسی نمیزنن چون لب اون قدر جا نداره بیشتر از یک سیسی