2777
2789
عنوان

آیا من به برادرم مدیونم؟🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 25448 بازدید | 127 پست

منم شیر خشک بچهامو بیشترشو میخوردم خیلی دوست دارم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
خداحفظش کنه قدرشو بدون من برادر داشتم ۵ ماه هس که ندارمش دیگه ۲۶ سالش بود اولین سالی هس که هیچ ذوقی ...

خدا بهت صبر وارامش بده عزیزم غم نبینی دیگه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیق بی کلک مادر😂

هر روزم میگفتم دیگه نمیخورم 😑 ولی باز دست خودم نبود   

شما هم بچه بودین دلتو میکشید مادرتون باید واسی شما هم جدا میداد من دوتا بچه دارم با اختلاف ۵ سال واسه دوتاشون سرلاک درست میکردم با هم میخوردن چون بزرگه هم دلش میکشید 

اللهم عجل لولیک الفرج 

الهی بمیرم برا داداشم... حرف بد میزد منم یاد گرفته بودم فلفل بریزم دهنش🤦🏻‍♀️ میگفت آب میخوام، منم تو لیوانش فلفل میریختم میدادم دستش😭 الان ک یادم میوفتم میخوام خودمو بزنم...

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الهی بمیرم برا داداشم... حرف بد میزد منم یاد گرفته بودم فلفل بریزم دهنش🤦🏻‍♀️ میگفت آب میخوام، منم ...

من یه جا خوندم یه شهید اومده بود تو خواب یه نفری گفته بود اینجا به خاطر اینکه لپ یه بچه کوچیکو کشیده بودم گریه کرده بود کارم گیره! منتظرم بیاد ازش حلالیت بگیرم گفتن ۱۰۴ سال اون بچه عمر می‌کنه! 

تا زنده ایم فرصت داریم باید یه حلالیت بگیریم و خودمونو راحت کنیم