2777
2789
عنوان

آیا من به برادرم مدیونم؟🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 25448 بازدید | 127 پست
واییی این تاپیک شبیه کلیسا شده همه میان گناهاشونو اعتراف میکنن منکه خداروشکر حق کسیو تو بچگی نخوردم ...

با بخشش شما اونها آمرزیده نمیشن مگر اینکه توبه و جبران کنن شما فقط از حق خودت می‌گذری که البته خدا چندین برابر اون حق ضایع شده به شما تو اون دنیا پاداش خواهد داد به علاوه اینکه ثواب فضیلت عفو و گذشت هم شاملت میشه

و اونها هم باید جواب پس بدن و مجازات بشن

هیچ کس تو این دنیا قادر نیست به کسی ظلم کنه چون هر بدی کنه اول به خوش ظلم کرده چون بابتش یا اینجا یا اون دنیا باید تقاص پس بده

دوم شاید به نظر برسه به شما ظلم کرده اما در اصل به شما خدمت کرده چون یه حقی برات پیش خودش و خدا ایجاد کرده که از بین نمیره تا وقتی که برات جبران بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با بخشش شما اونها آمرزیده نمیشن مگر اینکه توبه و جبران کنن شما فقط از حق خودت می‌گذری که البته خدا چ ...

اولا ممنون خیلی قشنگ توصیف کردی.

دوما من زیاد کینه ای نیستم که بخوام تلافی کنم اونا روهم بخشیدم اما هیچوقت فراموش نمیکنم چون بعضی وقتها کاری نکردمو به اسم من تموم شد,هیچیم نگفتم.

اما خودشون فهمیدن پشیمونم هم هستن  

بدی منم اینه که وقتی کسی بهم بدی کنه ساکت میمونم

راحت میتونن سواستفاده کنن منم میزارم به حساب ابله بودن شون

چقدر خوب که تونستم باهات حرف بزنم😘😘😘

عشقم فقط خانواده  ام بقیه رو   چیکار دارم والاااااااا   شوخی کردم بابا به دل نگیر یه چیزی گفتم دور هم بخندیم
خوشبحالت که به خاطرسرلاک میخوای حلالیت بگیری من تو بچگی برادرم بلایی سرم آورد که اگر زمین و زمان جمع ...

عزیزم... 

یکی از نعمتهایی که خدا بهمون داده فراموشیه

گذشته ها رو رها کن

اونقدر خاطرات شیرین و باحال بساز که گذشته رو بشوره ببره 🧖🧚🌾🍃💮🏞️🎢🛤️

قیافه این نی نی رو ببین 👇😍😂😂

خداحفظش کنه قدرشو بدون من برادر داشتم ۵ ماه هس که ندارمش دیگه ۲۶ سالش بود اولین سالی هس که هیچ ذوقی واسه عید ندارم با رفتنش داغون شدم هم از لحاظ جسمی و روحی زیر چشمم کبود کبوده رنگ صورتم کلا تغییر کرده آره از دست دادن عزیز خیلی سخته  

خداحفظش کنه قدرشو بدون من برادر داشتم ۵ ماه هس که ندارمش دیگه ۲۶ سالش بود اولین سالی هس که هیچ ذوقی ...

سنی ندارم ولی دختری توی این سن ندیدم دستش بلرزه ولی من از فشار روحی دستم میلرزه قلبم درد میگیره در حدی که به زور نفس میکشم تکون نمیتونم بخورم وقتی درد میگیره 

سنی ندارم ولی دختری توی این سن ندیدم دستش بلرزه ولی من از فشار روحی دستم میلرزه قلبم درد میگیره در ح ...

حق داری عشقم داغ جوون سخته خدا صبر و آرامشت بده 

هیشکی قرار نیست تا ابد تو این دنیا بمونه 

همه رفتنی هستیم 

آروم باش زندگی تو بکن 

بی تابی های تو روح پاک اون مرحوم رو ناراحت میکنه‌ 

ماه رمضان نزدیکه براش قرآن بخون مطمئن باش اونم برات دعا می‌کنه 

مراقب خودش باش 

خودتو اذیت نکن حیف جوانی و سلامتیت 

مریض بشی یه غمی بر خانواده ت اضافه میشه 

قوی باش تا اونا هم روحیه بگیرن اونا الان دلشون به تو خوشه 

خوشبخت بشی عزیزم🙏💝