2777
2789
عنوان

خجالت🙂

318 بازدید | 23 پست

سلام ، میخواستم بگم اینجا کسی هست که تونسته باشه خجالتی بودنش و کنترل کنه؟ من خیلی آروم و خجالتی ام واقعا خسته شدم از این موضوع، جدا از خجالتی بودن مشکلم اینه که خیلی کم حرفم، همین کم حرفی و خجالتی بودنم باعث شده تا حالا نتونستم با هیچ پسری ارتباط بگیرم اصلا نزدیک پسرا میشم لال میشم عرق میکنم تپش قلب میگیرم همه دوستام یا رل دارن یا ازدواج کردن دومترم زبون دارن ولی من هیچ😔 گاهی وقتا جلو اینه تمرین حرف زدن میکنم ولی باز که تو جمع میرم همون اش و همون کاسه، بیرون فقط اینطوری ام ، تو خونه و پیش دوستام یا کسایی که باهاشون راحتم خیلی آدم شیطونی ام 😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خجالتی و کم حرفم ولی این خجالتی بودنم دلیل نشده ک کارهامون نکنم 

ولی ب پسر مسر فکر نمیکنم بیخیال بابا

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

منم همینم

تاحالا رل نزدم و دوست پسر نداشتم

منو از نظر قیافه خیلی مسخره کردن از اول اینجور نبودم

اینقد توسط داداشم قیافم مسخره شده که نمیتونم با پسر ک هیچ با دوستامم راحت حرف بزنم 

یبار دوستم ب شوخی تو بحث برگشت بم گف بدقیافه‌ی بدقواره

هیچی دیگه الان تو چشما کسی نگا نمیکنم ‌ک حرف بارم نکنن

متاهلی؟🥲 من همش حس میکنم بخاطر خجالتی بودنم پسرا سمتم نمیان

ن عزیزم مجردم

باید کم کم شروع کنی دیگه

مثلا برو یه مغازه ای ک فروشندش پسره برو قیمت یه چیزیو بگیر بیا بیرون

کلا منظورم اینه از چیزای کم شروع کن اوکی میشی

|••| |••| |••| |••| 

از دید شما ادمای خجالتی خیلی رو مخن؟ میخوان نظر بقیه رو نسبت به خودم بدونم😔 من واقعا تا حالا آزارم به مورچه هم نرسیده بس که ارومم اصلا زبون ندارم از خودم دفاع کنم همش هرکی هر بلایی سرم میاره سکوت میکنم میرم خونه گریه میکنم خیلی اخلاقه رو مخیه

منم همینم تاحالا رل نزدم و دوست پسر نداشتم منو از نظر قیافه خیلی مسخره کردن از اول اینجور نبودم ا ...

عزیزم🥲 منم بابت قیافه ام تو اذیتم ، بقیه میگن خوشگلی ولی مطمئنم واسه خوشحالیم این و میگن که دلم نشکنه

از دید شما ادمای خجالتی خیلی رو مخن؟ میخوان نظر بقیه رو نسبت به خودم بدونم😔 من واقعا تا حالا آزارم ...

رو مخ بقیه ک ن

ولی فک میکنن دور ا جون سیب زمینیه ادم اگه از حق خودت دفاع نکنی

|••| |••| |••| |••|