2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودم رشتم این نیست ولی بچه های هنرمون همون رشته خودشونه به علاوه منابع کنکور فرهنگیان رو ازمون دادن

من دیپلمم کامپیوتره رشته هنر فقط میتونم برم میخواستم بدونم واسه عملیش چیا باید یاد بگیرم

من دیپلمم کامپیوتره رشته هنر فقط میتونم برم میخواستم بدونم واسه عملیش چیا باید یاد بگیرم

منظورت برای کنکوره یا خود دانشگاه؟

برا کنکور که همون مراحل که گفتم به علاوه مصاحبه که همه انجام میدن رو باید طی کنی ولی دانشگاه دروس مختلف هست اموزش خط و نقاشی و... که استاد هر درس راهنمایی لازم رو انجام میده

منظورت برای کنکوره یا خود دانشگاه؟برا کنکور که همون مراحل که گفتم به علاوه مصاحبه که همه انجام میدن ...

آزمون عملی تو مصاحبه فرهنگیان میگیرن من کلاس نقاشی نرفتم خوشنویسی هم همینطور کمی لستعداد دارم در این حد میتونم تو ازمون عملی اموزش هنر فرهنگیان قبول بشم؟ منظورم کنکور فرهنگیان بخش عملیش

آزمون عملی تو مصاحبه فرهنگیان میگیرن من کلاس نقاشی نرفتم خوشنویسی هم همینطور کمی لستعداد دارم در این ...

نه عزیزم مصاحبه همه رشته ها یه مراحل دارن یه بخش اختصاصی یه بخش عمومی بخش اختصاصی هم هر سال تغییرات داره مثلا برای ما خلاصه نویسی بود و ازمون روانشناسی که سیستمی بود و یه موضوع بهمون میدادن که باید به صورت گروهی راجبش بحث میکردیم بخش عمومی هم سوالات دینی و ... میپرسن

خودم رشتم این نیست ولی بچه های هنرمون همون رشته خودشونه به علاوه منابع کنکور فرهنگیان رو ازمون دادن

از بچه های هنر تو فرهنکیان رشته اموزش هنر قبول شده باشن اگه سراغ داری میشه بگی منو راهنمایی کنن وقت و عمرم هدر نره؟

نه عزیزم مصاحبه همه رشته ها یه مراحل دارن یه بخش اختصاصی یه بخش عمومی بخش اختصاصی هم هر سال تغییرات ...

اگه رشته دبیرستانت هنر نباشه نمیتونی بری این رشته؟ مثلا اگه نظری باشی

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

از بچه های هنر تو فرهنکیان رشته اموزش هنر قبول شده باشن اگه سراغ داری میشه بگی منو راهنمایی کنن وقت ...

این بخش اخرش رو مثبت برداشت کنم یا منفی😂😂😂

نه گلم من فقط فرایند دانشگاه فرهنگیان رو بهت گفتم بچه های اموزش هنر رو هم فقط گاهی میدیدم

این بخش اخرش رو مثبت برداشت کنم یا منفی😂😂😂نه گلم من فقط فرایند دانشگاه فرهنگیان رو بهت گفتم بچه ه ...

خودتون هم فرهنگیانید؟

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز