2777
2789
عنوان

عکسای خواهر ساده ی من با ی پسر

448 بازدید | 23 پست

سلام دوستان این تاپیکو صرفا برا این میزنم ک راهنماییم کنید .. پس لطفا قضاوت نکنید دوستان.

قضیه ازین قراره ک خواهر من چندین و چند ساله براش خواستگار میاد اونم موردای خوب ، اما همیشه کمال گرا بودو به بهانه های مختلف خاستگاراشو رد میکرد ، ناگفته نماند ک خودشم از لحاظ ظاهری خیلی خوبه ، مورد بوده سه سال ازش خاستگاری کرده اما دلش راضی نمی شد ، شاید یسریا اعتقاد نداشته باشن ، اما من وقتی میدیدم ک اون این همه خاستگاراشو رد میکرد فقط ب این فکر میکردم ک یا کسی دعاش کرده یا طلسم شده. گذشت و بعد از رد همه خاستگاراش ی روز رفته بود خونه ی یکی از فامیلامون ک اونجا ی پسره میبیندش و بعدش میاد و از طریق همون فامیل اینستای خواهرمو پیدا میکنه ...

عکس بده ببینیم خواهر سخت پسندتو و اون پسره رو .😂

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

و از همون طریق با ی اینستای ناشناس شروع میکنه ب حرف زدن با خواهرم ، اونم ک تا حالا با هیچ پسری حرف نزده  کم کم از روی کنجکاوی ادامه میده وتا بالاخره اون پسر ک آشناهم درمیاد خودشو معرفی میکنه

اینو بگم ک از هیییییچ لحاظ خواهرم و اون پسر هییییچ سنخیتی با هم ندارن ، یعنی وقتی فهمیدیم ک خواهرم با اونهمه کمالگراییش با ی همچین پسری حرف زده نزدیک بود شاخ در بیاریم ... ناگفته نماند ک ن از لحاظ مذهبی (اون پسر به دین هیچ اعتقادی نداره ولی خواهرم ی نمازش قضا نمیشه) ، ن از لحاظ ظاهری ، ن فرهنگی تفاهم ندارن و اینکه اون پسر ی ازدواج ناموفق داشته ... مادرم ب طور تصادفی فهمید ک داره باهاش چت میکنه و گوشیش رو ازش گرفت ، اما مشکل اینجاست ک این پسر خواهرمو تو عمل انجام شده قرار داده و میخواد اینطوری ب دام بندازدش برا ازدواج ،...