2777
2789
عنوان

عکسای خواهر ساده ی من با ی پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 23 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باهاش تو کافه قرار گذاشته و خواهر ساده ی منم باهاش عکس انداخته تو بغلش(ما خونواده ی مذهبی هستیم  پدرو مادرم بشنون خدای نکرده حتما س‌کته میکنن.) الان عکسا تو گوشیشه خواهرم سنش بالاس و ی کیس خیلی خوب برا ازدواج پیش اومده و همه اصرار داریم ک ردش نکنه و از طرفی خیلیم میترسیم ک این پسره بخواد با عکس تهدیدش کنه ، الان باید چیکار کنیم لطفا اگ کسی تجربه مشابه داره بگه ممنون دوستان 

باهاش تو کافه قرار گذاشته و خواهر ساده ی منم باهاش عکس انداخته تو بغلش(ما خونواده ی مذهبی هستیم &nbs ...

نه بابا خواهرت خیلی بد برخورد کرده وقتیو سنش بالاس باید تحربه داشته باشه هر چیزی تجربه داشتنش تو سنای پایین تر بهتره تا اینکه دم ازدواجی ...

اسی بهترین راه حرف زدن با پدرو مادرتونه هرچرقدر بیشتر بترسید اون پسره مصمم ترمیشه باید با خانوادت حرف بزنی و بگی ابجیت اشتباه کرده و خواهرتو نجات بدی وگرنه زندگیش نابود میشه

•که جهان رنج بزرگیست