2777
2789
عنوان

قضیه بیناموسی رو چطوری باید تو دادگاه اثبات کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 149 پست
درست میشه ولی قانون نباشه همون که من گفتم شرخر کم نیست والا 

😅😅😅 چمیدونم والا...خودتو به دردسر ننداز فقط

عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀
اره بررسی میکنن خط و این چیزا رو

اره اگه اثر انگشت خودت نباشه، والا مام با قاضی بازنشسته صحبت کردیم دلش نمیومد تو برگه a4 بنویسه. ی خانمه بود وکیل اون قشنگبررسی کرد و خوب نوشت برای کار ما. اون خانمه هم که همش دنبال جوه و مردارو بیگناه جلوه بده ولی زنارو گناهکارولش کن و بگه من تو دادگستریم وای ال میشه بل میشه و ولش کن! الان همه از ترس مهریه طلاقو میدن، شما با ی وکیل خوب صحبت کن اینجور استرست بیشتر میشه 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅😅 چمیدونم والا...خودتو به دردسر ننداز فقط

😂😂👌👌👌واس منم پیش اومد حرفایی زد سربسته من به خواهرم گفتم خودشو جمع کرد مرتیکه الان جدا شدن، این بچه بوده فک کرده میتریه چیزی نمیگه اینکارو کرده. بگو اخه لاشخور بچه 15 ساله از چیه تو خوشت بیاد! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
😂😂👌👌👌واس منم پیش اومد حرفایی زد سربسته من به خواهرم گفتم خودشو جمع کرد مرتیکه الان جدا شدن، این ...

جدی میگی؟ وای خدا...این دامادا چشونه... آخه یکی نیست بیاد بگه تو که کثیفی چرا به خانواده خودت چشم داری؟! اینهمه آدم بد تجربه کوچه خیابون ریخته برو با عین خودت باش

اره اگه اثر انگشت خودت نباشه، والا مام با قاضی بازنشسته صحبت کردیم دلش نمیومد تو برگه a4 بنویسه. ی خ ...

شما مشکل مشابه داشتین و به نتیجه رسیدین؟ 

اگه اینجوریه منم اقدام کنم

جدی میگی؟ وای خدا...این دامادا چشونه... آخه یکی نیست بیاد بگه تو که کثیفی چرا به خانواده خودت چشم دا ...

لا ش ین. اون تو چت سربسته گفته بود! پیامش معلوم نبود جنسی اینا نه ها که خواهرمم قانع شده بود خر! خلاصه ازون موقع منو میدید انگار دشمن خونیشو دیده انگل اقا ولش کن بابا میخواست اتو بگیره. اینا هرزن دیگه به همه نگاه جنسی دارن قانون حالیش نیست اینا دور ورداشتن! قانون نیست که تو حیاط وحش بودیم بهتر ازین بود خدایی

شما مشکل مشابه داشتین و به نتیجه رسیدین؟  اگه اینجوریه منم اقدام کنم

من یکیو میشناسم برام اون تعریف میکرد که امضای برگرو با امضای خودش ی جاییه از لرزش دست چیه میفهمن امضا اصلیه خودشه یا نه. اینکه اثر انگشتم برا خودت نباشه ها. چک کن اینجوری میشه گلم 

لا ش ین. اون تو چت سربسته گفته بود! پیامش معلوم نبود جنسی اینا نه ها که خواهرمم قانع شده بود خر! خلا ...

اره بخدا... خدا ازشون نگذره...آخه آدم به اهل خونه خودش اعتماد نکنه به کی اعتماد کنه.

من یکیو میشناسم برام اون تعریف میکرد که امضای برگرو با امضای خودش ی جاییه از لرزش دست چیه میفهمن امض ...

مرسی عزیزم...ایشالله که بشه پیگیری کنم.

درود. حرفهاش اهمیتی اصلا ندارد. قانون میداند با اینها چکار کند.

مرسی که انگیزه میدید...🥰 دلم قرص شد یکم. پایدار باشید🌿🌿🌿

اره بخدا... خدا ازشون نگذره...آخه آدم به اهل خونه خودش اعتماد نکنه به کی اعتماد کنه.

واقعا اصلا نمیشه اعتکاد کرد بعد بعضیا صاحب فضل ادب گیر میدن به خانواده و پوشش 😒. ببین میل به خشونت تو همه هست ولی قانونای شخمی ایران حمایتم میکنه ازشون برعکسه این بده! به جانی قاتل و جنایتکار! مشکل دارن دیگه هار شدن الان اینم نماز شب میخونده فک کرده بچست صداش در نمیاد! 

مرسی عزیزم...ایشالله که بشه پیگیری کنم.

انشالله الان غصه نخور فایده نداره اصلا 

واقعا اصلا نمیشه اعتکاد کرد بعد بعضیا صاحب فضل ادب گیر میدن به خانواده و پوشش 😒. ببین میل به خشونت ...

اره واقعا... خیرات می‌کرد!!! درواقع همه اینا پوشش بود براش که کسی بهش شک نکنه

عزمزمه اونوقت اگه اثبات نشه اون میتونه اعاده حیثیت کنه و از ما شکایت کنه؟

ببین کسی میتونه اعاده ی حیثیت کنه که ثابت بشه مثلا شما به دروغ و با جعل کردن مستنداتی بخواید شخصی رو در مظام اتهام قرار بدید نه اینکه چون ازش شکایت کردید اون بتونه اعاده حیثیت کنه 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️