2777
2789
خب من باید چیکار کنم؟؟؟راهنمایی میخوام

کسی که یه بار خیانت کنه بازم خیانت میکنه. منم همچین داستانی داشتم هرموقع مچش میگرفتم گریه میکرد و می‌گفت دیگه تکرار نمیشه ولی بازم تکرار میشد. من تمومش کردم رابطه مو.. به نظر من یه نشونه اس که خدا داره هی بهت نشون میده که با چه کسی داری زندگی میکنی.. اگه رفتارش هم نشون میده که باکسی هست و حس ششم ات میگه داره یه کاری میکنه حتما به حست توجه کن و طلاق بگیر... فقط به پا خامت نکنه و بچه بیاری که بی چاره ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خیانت کرد بعدش رفتارت مثل قبل بود اگه رفتارتمثل قبل باشه میگه این خره خودمه ببخشیدد باخودش اینط ...

در جواب شما دوست عزیز اینجور مرداد رو وقتی تنبیهشون کنی و تو تنگنا قرارشون بدی شروع به مخفی کاری میکنن مثلا ممکنه به آدم محبت کنن ولی یواشکی کار خودشونو بکنن جوری که زنشون شک نکنه شاید برن یه گوشی با خط جدید بخرند و به کار خودشون ادامه بدن و زنشون شاید وقتی بفهمه که دیگه خیلی دیر شده

حتی میگه گوشیمو عوض میکنم گوشی ساده میگیرم خطشم عوض کرده

تلافی اینارو بعد عروسی سرت در میاره شایدم بعد عروسیت بره یه گوشی دیگه بخره و باهاش کارشو تکرار کنه جوری که تو هیچ بویی نبری

هنوز زندس؟؟؟؟والا من شوهرم یه بار دیدم فقط سرچ کرده خاله فلانی اینقد الم شنگه راه انداختم کلی پشیمون ...

منم خیلی دعوا کردم ولی با آرامش.....کلی گریه و زاری و غلط کردم ....آره زندس 😂😂

همه مردا رفتاراشون ی ضعفی داره،مثلا من شوهرم اصلاااا اجازه نمیده تنها پامو از خونه بزارم بیرون یا با ...

کاملا معلومه شوهرت اصلا بهت اعتماد نداره معلومه شکش بهت خیلی زیاده که اینجور رفتار میکنه ببخشیدا ببخشیدا ولی مگه شما قبلن دور از جونتون خراب بودی که اینجور رفتار میکنه

عزیز دلم گلم تنها کسی که میتونه واقعا کمکت کنه مشاوره، چون از همه چی خبر داره هردوتون رو دیده وازتون تقریبا شناخت داره مهمتراز همه علمش داره. متاسفانه بیشتر اینایی که اینجا عضوند ازدواج نکردن یعنی هنوز شناخت درستی از زندگی زناشویی ندارن. متاسفانه خیلیا از روی عقده و کینه بعضا از روی بدجنسی نظر میدن. اینجا همه جور ادمی پیدا میشه. بهم ثابت شده بعضیا که سریع میرن تو قیافه که وای اگر شوهرمن فلان میکرد جدا میشدم فلان میکردم درصورتی که دروغ میگن و تو زندگی واقعی بیشتریاشون با شرایط بدتر زندگی شون رو  دودستی چسبیدن. 

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷
عزیز دلم گلم تنها کسی که میتونه واقعا کمکت کنه مشاوره، چون از همه چی خبر داره هردوتون رو دیده وازتون ...

ممنون ازتون چقدر شما خوبی ک اینجوری میگی ب دلم آرامش می‌دین......یک دنیا ممنونم از راهنماییتون 🌷

ن ماله قبل ازدواج بوده حضوریش بعد ازدواج فقط چت ناجور ک وقتی حق طلاقو داد دیگ تکرار نشد

شایدم داره تکرار میشه ولی مخفیانه اینم که میگی گریه و زاری می‌کنه از شگردشه می‌دونه اینجوری خام میشی