الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی عقدی هنوز جدا شو واسه چته اینجور شوهری البته امیدوارم عاقل بوده باشی و رابطه نداسته باشی باهاش تا بعد عروسیت خانمای سایت واسه این میگم رابطه باید بعد عروسی باشه چون مردا ۹۹ درصد بدرد نمیخورن تو عقد جدا شی فرصته
کسی ک به یه کاری عادت کنه همیشه تکرارش میکنه ولی اگ من جات بودم جدا میشدم چون اصلا نمیتونم با خودم ...
اکثر پسرا قبل ازدواج رابطه دارن. شما از کجا میخای تشخیص بدی طرفت این کارو کرده یا نه؟؟؟؟؟ بفرض هزار مدل تحقیقاتم بکنی.خب جار که نزده کسی بفهمه. اتفاقا از نظر همسایه و فامیل بسیار ادم محترم و تحصیل کرده و خوبیه اما خیلی زیر پوستی رفته رابطه شو داشته کی از کجا میدونه!!!!!
اکثر پسرا قبل ازدواج رابطه دارن. شما از کجا میخای تشخیص بدی طرفت این کارو کرده یا نه؟؟؟؟؟ بفرض هزار ...
😭😭😭😑خاک تو سرشون
به مرور زمان لو میره...
تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋 -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُنجَوانههایآرزوهایِمانرا🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
استارتر عزیز الان اگر مطمئنی ببین دارم میگم مطمئنی رابطه حتی اگر رابطه ج ن س ی بوده اماا مال قبل آشناییش باشما بوده شما عملا حق نداری برای گذشتتش محکومش کنی همه حتی دخترا تو مجردی ممکنه خطاا برن ولی اگر بعد عقد باشما خیانت کنه ی لحظه صبرنکن.
فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️