2777
2789

📌 زمانبندی افتتاح حساب وکالتی و امکان ثبت نام محصولات ایران خودرو در طرح فروش ویژه نیمه شعبان

🔹متقاضیانی که قبل از ساعت ۱۱ امروز ۱۸ اسفندماه نسبت به افتتاح حساب وکالتی و واریز وجه مطابق با مبالغ اعلام شده در بخش نامه اقدام کرده اند، می توانند از ساعت ۱۴ امروز نسبت به ثبت نام در سایت فروش اینترنتی محصولات ایران خودرو اقدام کنند.

🔹برای متقاضیانی که پس از ساعت ۱۱ امروز ۱۸ اسفندماه تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۹ اسفندماه نسبت به افتتاح حساب وکالتی و واریز وجه یادشده اقدام کرده‌اند، امکان پیش ثبت نام از ساعت ۱۰ صبح شنبه ۲۰ اسفندماه فراهم شده است.

🔹همچنین متقاضیانی که از ساعت ۲۴ جمعه ۱۹ اسفندماه تا حداکثر ساعت ۱۴ روز ۲۰ اسفندماه به افتتاح حساب وکالتی و واریز وجه اقدام کنند از ساعت ۱۶ تا ۲۴ شنبه ۲۰ اسفندماه مهلت خواهند داشت تا نسبت به ثبت‌نام اولیه در این طرح اقدام کنند.

#نبض_خودرو

🚘 @NABZEH_KHODRO

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیتونم... شاید شنبه بشه، توکل. به خدا

اینو بخون... جمعه رو ننوشته... 

بر این اساس، این طرح امروز (چهارشنبه ۱۷ اسفند ماه) به مدت چهار روز (تا پایان روز شنبه ۲۰ اسفند ماه) برگزار می شود و متقاضیان فرصت دارند در روزهای سه ‌شنبه ، پنج‌شنبه  و شنبه تا ساعت ۱۴ برای تعریف حساب وکالتی و واریز وجه به مبلغ ۱۳۰ میلیون تومان برای سواری‌ها و ۴۰۰ میلیون تومان برای محصولات هایما، اقدام کنند

بنظرتون شانس برنده شده چقدره؟من دنا پلاس میخام بنویسم؟اگه مثل قبل باشه که هیچ

طرح بعدی که یک ماه تا یکسال طول میکشه هم شرکت کن اونو به همه میدن ..فقط به نوبت قرعه کشی میکنن احتمال اینکه نوبت بیوفته برا یکسال بعد هم هست

طرح بعدی که یک ماه تا یکسال طول میکشه هم شرکت کن اونو به همه میدن ..فقط به نوبت قرعه کشی میکنن احتما ...

نه طولانیه اینو میخام الان ۱۳۰اینا بدم بقیش باید ماشینمون بفروشیم اگه اسمم دربیاد میشه واسه سه ماه بی ماشین بود ولی یکسال شوهرم تا سرکوچه هم بی ماشین نمیره

بنظرتون شانس برنده شده چقدره؟من دنا پلاس میخام بنویسم؟اگه مثل قبل باشه که هیچ

مثل قبله فکر کنم 

دفعه پیش که با حساب وکالتی اسم نوشتن برا هیچ کدوم از اطرافیان من درنیومد