2777
2789

خانما واقعا خیلی اذیتم هرکار کردم نتونس سینمو بگیره پر شیرم هس 

ی رابط خریدم ک بدرد نمیخورد شلو ول بود جم میشد نوکشم بزرگ بود اصن نوک سینه من بهش نمیرسه ک بچه مک بزنه فقط رابطه میره تو دهنش ک هرچی میخوره هیچی نمیاد گریه میکنه

رابط خوبی اگ میدونین بگین

آنان ک میرقصند درچشم کسانی ک صدای آهنگ را نمی شنوند،همیشه دیوانه ب نظر می آیند💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ نوک نداره خودت باید با دست نگهش داری  براش ک بتونه بخوره 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
سرشیشه شیر بذار سرسینت مک میزنه میاد دهنش بچه منم همینطوری شیر میخورد

اخه نوک سینم نمیوفته تو سر شیشه

همون سینه خودتو بده نوکش در میاد بعد چند بار. شیر دوش هم میتونی استفاده‌ کنی اما شیرت زود قطع میشه

نمیگیره همش گریه میکنه خودشو سیاه میکنه  

منم میخواستم تاپیک بزنم این  بزرگ بودن نوک سینه به چی ربط داره؟  منم موقع شیر دهی &nbs ...

فک کنم ارثیه مال خیلیا حتی مجردم هستن نوک بزرگی داره واسه من صافه متاسفانه

ی سرنگ بیست میل بخر دو‌قسمتش رو از هم جدا کن 

نوکش رو ببر اونجا ک‌سوزن وصل میشه 

بعد بصورت برعکس جاش کن 

حالا ی پمپ دستی درست شد 

حالا هر روزی چندبار نوک سینه رو چرب کن و بزار داخلش و بکش حالت وکیوم ایشان میشه و نوک سینه کشیده میشه و در میاد 

این روش برای من کمک کننده بود 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

مال منم نمیوفتاد توش، اما وقتی بچم شیر میخورد آخرش می‌دیدم اومده جلو نوک سینه، بعد کم کم که تونست شیر بخوره اونو ورداشتم که بدون رابط شیر بخوره

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺