2777
2789
عنوان

کسی هس بخاطر نداشتن نوک سینه با رابط ب بچش شیر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3613 بازدید | 59 پست

اسی من دخترم ۷سالشه دیگه تقریبا من الانم نوک سینه ندارم نگمت چ زجریییییی کشیدم من بشدتتت شیرداشتم زیادددد ولی نوک نداشت دخترم با وزن ۲۸۰۰دنیا اومده بود اصلا جون مک بزنه نداشت شیرجمع میشد نوک سینم انگاری گلولهذخورده بود جیغغغ میزدم ازدرد خلاصه رفتم تست زردی دخترم اخه زردی داشت اینقدر گریه میکردم ازدرد بنده خدا دخترخالم خودش کادر درمان هرشب میومد منو میبرد حمام زیردوش سینمو تخلیه میکرد من جیغ خلاصه بگمت که رفتم تست زردی گریه میکردم یه خانم کادر هونجا اومد ردبشه گفت چته گفتم سینم درد میکنه نوک نداره بچه شیر بخوره...یه چندثانیه بعد صدام زدن رفتم الهی خدا خیرشون بده بردنم قسمت راهنمایی شیردهی خودش سینمو چک کرد گفت چ داخل چ پره رفت یه سرنگ شیردهی آورد برعکسش کرد گذاشت نوک سینم کشید گفت دست منو اگه درد داری فشار بده ازسینم شیر کشید نوکشم دراومد خلاصه من کارم دیگه همین بود تا یک ماه دیگه بچه جون گرفت سرنگم کمک کرد نوک سینم اومد سرنگ باید اون اسمش نمیدونم چیزی هس حالا نی هس داخلش در بیار سر سرنگ ببر از همون قسمتی که بریدی همون نیش بزن داخلش بعد قسمت پهنی سرنگ بذار رو سینت نیشو بکش امیدوارم متوجه بشی چی گفتم و بدردت بخوره تجربه من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخواستم تاپیک بزنم این  بزرگ بودن نوک سینه به چی ربط داره؟  منم موقع شیر دهی &nbs ...

بیشتر ارثیه ولی خوب بچه هم میمکه بزرگتر میشه به مرور .من که اندازه سر شیشه بیشتر نوک دارم خیلی ضایست

بچه ک تازه متولد میشه  بخصوص اگه بچه اولتون باشه معمولا نوک سینه کلفته و دهن نوزاد کوچک

باید ب اصطلاح نوک سینه رو نازک کنی،  من یادمه خواهرم قسمت هاله قهوای  سینه رو میکشید نوک سینه رو میذاشت دهن بچه و نگه میداشت یعنی ول نمیکرد،   دو سه روز اول باید از شوهرت یا کسی کمک بگیری

یا اگه خدای نکرده ب خاطر زردی بیمارستان بستری شد از پرستارا کمک بگیر،  اونا کلا اموزش اصولی میدن

ی روش یادمه بنام قیچی بود،  ک مثل قیچی با دو انگشت  قسمت قهوه ای سینه رو میگیری و میزاری دهن نی نی

بچه ک تازه متولد میشه  بخصوص اگه بچه اولتون باشه معمولا نوک سینه کلفته و دهن نوزاد کوچک باید ب ...

قیچی برای اینه که شیر با فشار نزنه و نپره گلوش.باید با سرنگ بکشه تا نوکش بیاد بیرون.بعد نوک هم نداشته باشه میشه فکر کنم اسی کل هاله قهوه ای سینشو نمی‌ذاره دهن بچه

منم میخواستم تاپیک بزنم این  بزرگ بودن نوک سینه به چی ربط داره؟  منم موقع شیر دهی &nbs ...

نه ما الان توخانواده نوک سینه نداریم اندازه عدس اما باشیردوشو موک زدن زیاد نوک سینه بزرگ میشه 

یاقبل بارداری همسرتون باهاش وربره بزرگ میشه ببخشید شفاف گفتم

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
نمیگیره همش گریه میکنه خودشو سیاه میکنه  

ای جانم عزیزم یمدت شیرتو باشیر دوش بدوش همچین بزرررررگ میشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
بچه ک تازه متولد میشه  بخصوص اگه بچه اولتون باشه معمولا نوک سینه کلفته و دهن نوزاد کوچک باید ب ...

محافظ سینه هم خوبه.دارو خانه ها دارن .کلا فشاری که سوتین به نوک میاره باعث میشه نوک بیرون نمونه.محافظ یه سوراخ داره که نوک میوفته داخلش و داخل لباس زیر می‌ذاری .به مرور میاره بیرون

قیچی برای اینه که شیر با فشار نزنه و نپره گلوش.باید با سرنگ بکشه تا نوکش بیاد بیرون.بعد نوک هم نداشت ...

اره سرنگ هم خوبه

ولی کلا باید ماه اخر بارداری نوک سینه رو چرب کنی و با دست بکشی بیرون