2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم

بعضی موارد حکمته زیاد نا امید نشو خواهر من یه دختر ۷ ساله تو تصادف از دست داد تک بچه مثل ماه و دوبار بعد هم حامله شد و سقط شد الان کلا افسرده و داغون میگفت کاش نازا بودم و بجه ۷ ساله ام نمیرفت ناشکر نباش

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
عزیزم حتما حکمتی بوده .آزمایش منم دو روز پیش منفی شد .راه سختیه ولی خداروشکر کن که طعم مادربودن رو چ ...

سلام عزیزم آره جنین دارم ولی واقعا خستم نمیدونم هنوز میخوام دوباره برام برا انتقال یا نه شاید ی مدت فراموش کنم و استراحت کنم

ببخشیدعزیزم. شماناراحت میشیدیدازرفتارمادرشوهرتون که همه اش به برادرشوهر تون کمک می‌کرد؟ چندسال بعدازاین جریانهابرادرشوهرتون فوت کرد؟ منم متاسفانه شرایطم عین شماست. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
ببخشیدعزیزم. شماناراحت میشیدیدازرفتارمادرشوهرتون که همه اش به برادرشوهر تون کمک می‌کرد؟ چندسال بعداز ...[/QUOTE]

[QUOTE=281891105] ببخشیدعزیزم. شماناراحت میشیدیدازرفتارمادرشوهرتون که همه اش به برادرشوهر تون کمک می‌کرد؟ چندسال بعداز ...  

آره اوایل واقعا برام سخت بود فرق گذاشتن هاشون.مخصوصا که من خونه پدرم تو رفاه بودم و فشار مالی بعد ازدواج اذیتم می کرد اما بعد از مدتی افتخار کردم ب این که هرچی بدست آوردیم با زحمت خودمونه.اصلا آدم وقتی ی چیزی رو با تلاش بدست میاره بیشتر بهش میچسبه

آره اوایل واقعا برام سخت بود فرق گذاشتن هاشون.مخصوصا که من خونه پدرم تو رفاه بودم و فشار مالی بعد از ...

برادرشوهر تون هم بهتون ظلم می‌کرد؟ ماهم هرچی داریم ازلطف خداوزحمتهای شوهرم داریم. وفراوانی ظلم برادرشوهروجاری

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
برادرشوهر تون هم بهتون ظلم می‌کرد؟ ماهم هرچی داریم ازلطف خداوزحمتهای شوهرم داریم. وفراوانی ظلم برادر ...

نه اون بنده خدا خیلی هم مودب و متین بود و همیشه احترام منو داشت با وجود این که من از ایشون کوچیک تر بودم کمتر از زن داداش نمیگفت بهم اما خب خانواده اشون خیلی افراطی به ایشون توجه داشتن و به همسر بنده اندازه ایشون نه