2777
2789
عنوان

این گوشواره چطوره به نظرتون؟

216 بازدید | 23 پست

Md.collection24.   آدرس پیج منه ، خوشحال میشم از پیجم دیدن کنید و اگه دوست داشتید فالوم کنید 😍😍ارسال برای شما دوستای  نی نی سایتی عزیزم هم رایگانه 

خوشگله به نظرتون؟ 

اینا تو‌گوش راحتن ؟ میشه ۲۴ ساعته انداخت ؟ اذیت نمیکنه؟

Md.collection24.   آدرس پیج منه ، خوشحال میشم از پیجم دیدن کنید و اگه دوست داشتید فالوم کنید 😍😍ارسال برای شما دوستای  نی نی سایتی عزیزم هم رایگانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه اره راحتن

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
ازینا دارم آره راحتن

عریزم یه عکس فرستادم میشه ببینید 

کدومش بهتره ؟ از لحاظ قشنگی و اینکه قفل کدوم بهتره و باز نمیشه؟

اره راحتن وزنش خب مهمه برای قیمتش اگه طلا بخوای

نمیدونم این سایز قشنگه یا بزرگترش 

به نظر شما کدوم قشنگتره؟

عریزم یه عکس فرستادم میشه ببینید  کدومش بهتره ؟ از لحاظ قشنگی و اینکه قفل کدوم بهتره و باز نمی ...

اولی خیلی خوب قفل میشه اصن باز نمیشن 

دومی ب نظرم زیاد اعتباری بهش نیست

خوبه اره راحتن

قشنگه مدلش ؟ عزیزم به نظر شما این سایزش خوبه یا بزرگتر ؟

قشنگه مدلش ؟ عزیزم به نظر شما این سایزش خوبه یا بزرگتر ؟

اره همین اندازش قشنگه

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
اولی خیلی خوب قفل میشه اصن باز نمیشن  دومی ب نظرم زیاد اعتباری بهش نیست

با عرض شرمندگی میشه این عکسم لطف کنید ببینید 

نمیدونم کدوم‌سایزش بهتره 

برای مامانم میخوام

نمیدونم‌کوچیک قشنگتره یا متوسط 

من سایز تقریبا متوسطش رو داشتم جفتش ۴ گرم و ۶۰۰ سوت بود.خیلی قشنگ بودن

همینجوری دو حلقه ای بود عزیزم ؟ یا برای شما سه حلقه ای بود ؟