2777
2789

من سینه راستم دور هالش قرمز شده ی مقدار الان ۲ ۳ ماه قرمزه هیچ علائم دیگه ای ندارم 

سونو دادم گفت چیزی نیس فیبروکیستیکه 

دکترم گفت کیسته 

ولی مگه قرمزی هاله سینه ماله سرطان نیس ؟ من ۲۲ سالمه 

یکماه دیگه سونو بده 

هر دوماه یا سه ماه سونو بده تا مشخص شه 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از ۱۹سالگی فیبرو کیست دارم قشنگ میاد تو دستم دردمم میکنه نزدیک پریودم  اما مشکلی برام پیش نیومده الان ۲۳سالمه اما برا قرمزی میگی من نداشتم  اگه دکتر گفته فیبروکیسه نگران نباشه ب مرور از بین  میرن اما هر شیش ماه یبار فک کنم باید چک کنی سایزشو با سونو

تو سن من مگه میشه سرطان گرفت؟ 

احتمالش خیلی خیلی کمه 

اما شما حتما سونو بده بازم یه درصد یه درصده 

ممکنه سلول های سرطانی از طریق غدد لنفاوی وارد سینه ت شده باشن 

ولی میگم که خیلی خیلی احتمالش کمه

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
اخه قرمزه رنگ پریدگی تو گوگل زده مال سرطانه

منم دخترم مریض شد زدم گوکل گفت سرطان بقران خودما تا پای مرگ بردم اخرش یادم اومد باقالی دادم خونش خشک شده دکترا نفهمیدن خودم براشون گفتم بعد هزارتا ازمایش یادم اومد ولش کن  گوگلوو

خوشبختی ینی چ دور چ نزدیک....هنوز کسی باشد ک بی بهانه دوستت داشته باشد.. 💞💞m💞💞
تو سن من مامو نمیدن سونو میدن

درخواست بده خودت.دکترتو عوض کن. ونگران نباش عزیزم. حتی اگرم باشه دور از جونت، دیگه سرطان سینه حل شده، با قرص درمان میشه اگه تو مراحل اولیه باشه.

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
مامانم سرطان داشته ۵ ماه فوت شده میترسم بازم 

نترس خدارحمتشون کنه عزیزم وقتی دکتر هرچی بگه همونه شک نکن

خوشبختی ینی چ دور چ نزدیک....هنوز کسی باشد ک بی بهانه دوستت داشته باشد.. 💞💞m💞💞