2777
2789
عنوان

شب تولد حضرت رقیه (س)

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 152 پست
عزیزم شما تا تولد دیگه حضرت رقیه بچتو بغل میکنی. مطمئنم. 

منو میگین؟

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

خدا کنه این بارداری من خیلی زود بگذره تو تاپیکم گفتم چقدر زجر میشکم

دعا کنید شوهرمم مسئولیت پذیر بشه😭😭

بچه ناخواسته بود وگرنه نمیخواستم چون شوهرم لیاقت نداره سرکار نمیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دیدن این تاپیک اشکام سرازیرشدن😭باورم نمیشه خدا بهم همچین لطفی کرده...نمیدونستم تولدحضرت رقیه اس،صبح با لکه بینی وکمردرد بیدارشدم چقد استرس داشتم ناخوداگاه گفتم یاحضرت رقیه بچمو برام نگهدار😭😭😭😭😭😭😭

الهی اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب (س)

ایشالله به حق حضرت  رقیه امروز روز ظهورآقا باشه🤲🤲

لطفا دعا کنید برادر منم توی آزمون های  کاری که میخواد بره قبول بشه 

خیلی به پولش احتیاج داریم 

کلی قسط وام داریم ، موندیم توش دیگه 

لطفا برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستید 

خیلی ممنونم ❤️❤️❤️

الهی به حق این وقت عزیزم همه حاجت روا بشند 🤲🤲

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

قربون اون دستای کوچیکت برم حضرت رقیه ک چه گره ها باز میکنی قربون اون دل مهربونت بشم ک از محبت کردن با ماها خسته نمیشه 

حتی روم نمیشه ازت بخوام برام دعاکنی دلم هزارپاره هست و بیکس ترین بنده خدام خانم جانم کافیه اون دست کوچیکت رو تکون بدی گره زندگیم ازبین میره خانم جانم شما صدامو بشنو شما برام دعا کن 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 

@دلبر555  

@درمسیرخداوند  

@zahraaa1998  

@zahram882  

@درخت_الماس  

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
@دلبر555     @درمسیرخداوند     @zahraaa1998     @zahram882 & ...

ممنونم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره