2777
2789
عنوان

شب تولد حضرت رقیه (س)

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 152 پست
همین الان تصمیم گرفتم برای حضرت رقیه نماز بخونم به خاطر تولدشون حاجتی دارین اسم بدید رو بندازم😍😂 ش ...

اجرت با دل شکسته رقیه

سودا

روح انگیز

نوبر

برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏

انشالله به حق این شب عزیز دامن همه منتظرا سبز بشه منم همینطور 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

ممنون گلم اجرت باخدا

ان شاالله حاجت رواوعاقبت بخیر باشین عزیزان الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

لطفا برای یه بنده خدا که بچش امشب ازش جداشده دعاکنید ک باشوهرش آشتی کنه و بچش برگرده پیشش

التماس دعا خیلی نیازمندم...

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

بانو رقیه جان شبی که تو خرابه رنجورو بی تاب بودی فدای دستای کوچیک و دل بزرگت بشم  منتظر دیدن و برگشتن بابا بودی چه ها به حال و روزت اوردن منم در نظر بگیر یه دختری بودم با هزار امید با تن تب دار ریه ی درگیر خونه رو آماده کرده بودم مامان برگرده رفتم بیمارستان دیدم جمع شدن دور تختش و سلاخیش کردن مامانم هوشیار بود اینتوبه شد دکتر بی شرفش تمام سینه و رگ و جونش و برید و پاره کرد 

کربلای منم اونجا بود یک دنیا حرف یک دنیا حسرت یک دنیا عشق رو پرپر کردن مظلوم و سادات 

بابات رو آوردن بمیرم بمیرم صورت خونی سر بی تن ش رو دیدی 

من تاخواستم ببوسمش غرق خون شد تو سر بی تن بابا دیدی و خدا دوستت داشت پر کشیدی

منم سیدم منم انسانم موندنی ترین ولی شدم حتی خودم دفنش کردم

بانو من بی تاب مامانم 

میدونی چی میگم تو فقط میدونی نگاه مبهوت تو رو بعد از هزار سال بیشتر من تجربه کردم 

بیا واسطه ی خیر شو بیا و از خدا بخواه به این رنج پایان بده نعمت بده و من رو از این دنیا پرواز بده 

بانو من لایق اون رفتن از دنیا نبودم از خدا بخواه نجاتم بده من نه میتونم بخوابم نه میتونم حرف بزنم نه میتونم خودم رو بکشم بکشم دیگه مامان ساداتم رو نمیبینم 

شفاعتی کن رحم کن رحم کن به کمر خمیدم به موهای سفید شدم تو ۳۰ سالگی به عزت و شرف عمه ی سادات قسمت میدم جز رهایی از دنیا برام نخواه من رو ببر پیش مامانم من دیوانه شدم من دیوانه شدم بخدا 

بانو رقیه جان شبی که تو خرابه رنجورو بی تاب بودی فدای دستای کوچیک و دل بزرگت بشم  منتظر دیدن و ...

عزیزم خدا صبر بده بهت

برات ایه الکرسی میخونم

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
ایشاالله حاجتروایی خودت برای شفای پسر دعا کن

حتما عزیزم

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
زودتر ازدواج کنم راحت شم از زندگیه الانم.ادم ازدواجیی نبودم هیچوقت.ولی میدونم الان تنها راه حله😔🚶‍ ...

حتما  پیج های زیر رو فالو کن توی اینستا بخدا مشکلت رو حل میکنن قشنگم
lady.energy7
zendegii_zibastt1400
meyhase

برام دعا کن عزیزم همه جوره داغونم منتظر تنها کورسوی نجات بخش زندگیمم که این ماه باردار بشم😭

حتما پیج های زیر رو فالو کن توی اینستا بخدا مشکلت رو حل میکنن قشنگم 

lady.energy7 

zendegii_zibastt1400 

meyhase

قربون دستای کوچیکت رقیه جانم،گره همرو وا کن ...

گر دخترکی پیش پدر ناز کند..

گره ی کرب و بلای همرا باز کند

وَ چنین گفت امیرالمومنین علی علیه السلام...💚روزگار، بدن ها را کهنه و آرزوها را نو مى سازد،مرگ را نزديک و خواسته ها را دور مى کند.کسی که (تلاش کند و) به مواهب دنيا برسد خسته مى شودکسى که به آن نرسد رنج مى برد... :) نه بشر توانمت خواند... نه خدا توانمت گفت... یا علی و یا علی و یاعلی💚 با افتخار شیعه مرتضی علی😎✌️ بر سر تخت سلیمان حک کنید،شاه بودن مختص شخص شخیص حیدر است💚 لعنت الله علی قوم الظالمین.... صلوات برای ظهور فراموشت نشه دوستم🍃
بانو رقیه جان شبی که تو خرابه رنجورو بی تاب بودی فدای دستای کوچیک و دل بزرگت بشم  منتظر دیدن و ...

دورت بگردم عزیزم

شمایی که اینهمه معتقدی باید هم مرگ رو به عنوان یه مرحله ی حتمی از سمت خدا بدونی

همه ی ما میریم

و به اصل خودمون برمیگردیم

بی قراری شما رو نه خدا خوشش میاد نه روح مادر عزیزتون

اتفاقا اگر شما سر تعظیم فرود بیاری به اونچیزی که خدا خواسته هم خدا رو خوشنود میکنی هم مادر رو

این دنیای فانی برای همه ی ما تموم میشه بلاخره 

و خوشبختانه مرگ برای همه ی ماست

اینو مطمئن باش کسی که از این دنیا بره روحش رها و آزاد و رها و شاد هستش

یعنی شما به آرامش روح مادر خودتون ناراضی هستین؟

باور ندارم با این همه اعتقاد اینجوری پریشان حال باشی قشنگم

اتفاقا که مادر شما چون از درد رها شده خیلی باید واسش خوشحال هم باشی

وقتی اون کنار خداست شما ناراحتی؟؟عجیبه خیلی هم عجیبه

اون جاش خوبه و خدا پیششه دیگه ناراحتی چیه؟