2777
2789

سلام خانم های باردار 

بیایید از تجربه هاتون در بارداری بگید 

پرهیز از چ غذایی 

چ کارهایی انجام بدیم 

چی بخوریم و....

علت خواب زیاد در اوایل بارداری ؟طبیعیه آیا!!؟؟ 

سلام گلم مطالب تاپیک منو بخون خیلی کمکت میکنه برای هوش و زیبایی و ........‌‌

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

خواب اوایلش طبیعی هست ماهی خوبه 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تا چندماه

تاچهارده ماهگی تقریبا چون کمبودانرژی داری

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

مرسی عالی بود چیزی نگفته بودی در مورد خواب  من ماه اول بارداریم یا ک ۶هفتم همش خوابم میگیره&nb ...

منم بارداری هام فقط از خوابش می‌فهمیدم باردارم 

وگرنه حتی یه اوق بگو نزدم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
منم بارداری هام فقط از خوابش می‌فهمیدم باردارم  وگرنه حتی یه اوق بگو نزدم

من دیگ خیلی گیج خواب هستم عصرا کلادوست دارم بخوابم 

کل روز رادوست دارم بخوابم 

وقتی تنهام ۱ساعت میتونم بیدارباشم بقیش فقط خواب چیکار کنم در طول روز هم ک همش حالت تهوع دارم از صب ناشب حالت تهوع دارم دوستان چیکارنم غذاهای ساندویچی ک نمیتونم بخورم 

کباب مرغ گوشت هم نمیتونم بوی ادویه هم ک بدتر می‌کنه حالمو غذااگ از ظهر باشه نمیتونم برا ی ساعت بعدشم بخورم دیگ 

ب هر غذایی نگاه میکنم دلم میخواد 

اما میزنم زیره دلم 

کسی تجربه داشته 

ربطی ب تعیین جنسیت پسر و دختر داره؟؟؟

من دیگ خیلی گیج خواب هستم عصرا کلادوست دارم بخوابم  کل روز رادوست دارم بخوابم  وقتی تنها ...

منم ول میکردن از ۲۴ ساعت ۱۸ ساعت قشنگ خواب بودم فکر کنم 

ولی چون دوست داشتم بچم تو همه چی تک باشه تلاش کردم ... به چشم یک هدف بزرگ یک تفریح بزرگ نگاهش کردم 

ان شاالله بارداریت بسلامتی باشه گلم 

اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه مطالب تاپیک منو بخون و انجام بده تو زیبایی و هوش و اخلاق و.....

فقط تو خوردن چیزی زیاده روی نکن ⛔️🚫

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996537/خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درینده-بارداراسارتر برو این مطالبو بخون 👆👆🚫

الان این کارارو کنی نصف راهو رفتی 

من چون میخواستم بچم تو همه چی سر باشه به خودم سختی دادم ولی الان نتیجه شوکه میبینم افتخار میکنم.. هرجا میرم همه میگن وای چه بچه های قشنگی 

تازه میگم کاش اون روزایی هم که تنبلی میکردم نمیخوردم یا نمیخوندم اون دعا های مخصوص کاش انجام می‌دادم

وای چ بخورم انرژی بگیرم حالا؟اصلا دلم نمی‌خواهد بخوابم 

خرماگردوکنجدشیره انگورارده صبحانه من کندرخوردم ازاول سه ماهگی تاآخرش