من بااون کار میکردم خرجمو در میاوردم بیشرف دزدید برد نیم ساعت رفتیم بشینیم اومدیم دیدیم نیست خداااایاااا چرا هرچی بدبخت بیچاره بی پول مثل ماهمیشه باید سختی بکشیم رفتیم آگاهی قرار خبر بدن تمام مدارکم مدارک ماشین همه تو ماشین بود چه دعایی بخونم پیدا بشه خدا لعنتش کنه رفته کارت بانکیمم زده پیامک اومد ک ساعت فلان رمز اشتباه وارد شد ...منم تمام داراییم ۱م بود همه رو زدم به کارت شوهرم
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
گره گشایی با ذکر قرآنی تو ایتا کلی ختم های قرآنی داره
سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
گره گشایی با ذکر قرآنی تو ایتا کلی ختم های قرآنی داره
نمیدونم گفتم ی چیزی بخونم پیدا شه
متاسفانه دزدی خیلی خیلی زیاد شده. امیدوارم پیدا بشه عزیزم . برای پیدا شدنش ایت الکرسی میخونم
خداخیرت بده دعا کن امانت دستم بود شرمنده شدم فقط غصه میخورم سرنمازام یکسره گریه میکنم
🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼
اره هر سری خواستی بخونی باید 11 بار پشت سر هم بخونی من چندیدن بار ازش جواب گرفتم
میخونم امشب ممنونم
خدا از اون دزد نگذره....مگه قفل و بندش نکردی؟ دزدگیر نداشت؟ من یه آیت الکرسی می خونم که ماشین رو ...
خدا خیرت بده مرسی قفل بود ولی قفل فرمون نزده بودم کارت ماشین تمامی مدارکا تو ماشین بود کارت ملیم گواهینامم کارت بانکی هام همه تو کیف بود بی شرف ماشینو برد ما ۶م عیدی گرفتیم خوشحال ک میریم لباس نو میخریم اینم دزدید برد صددرصد خالیش میکنن کلی خرج گذاشته حتما رو دستمون همش گریه میونم
عزیزم انشالا که پیدا میشه، ولی مال بابام که ما فاتحه اش رو خوندیم چون پیدا نشد، اما بیمه فول بود چند ماه بعد بیمه پول یه ماشین دیگه داد بهمون خدا رو شکر